Miley Cyrus megint beszólt Liam Hemsworth-nek?

Úgy tűnik, még mindig van mit mondania a válásukról…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Miley Cyrus megint beszólt Liam Hemsworth-nek?

Miley Cyrus már a második kapcsolatánál tart, mióta szakított Liam Hemsworth-szel (pedig igazából még csak pár hónap telt el a bejelentésük óta), és úgy tűnik, hogy most nagyon boldog új pasijával, Cody Simpsonnal. Az ausztrál énekes már írt is egy dalt róla, ráadásul gyakorlatilag minden idejüket együtt töltik, és állítólag már össze is költöztek.

De a nagy szerelem ellenére Miley-nak mégiscsak lehetnek még sérelmei a házassága miatt, ugyanis amikor nemrég élőzött egyet az Instáján, sokak szerint volt férjének is beszólt – sőt, gyakorlatilag azt mondta róla, hogy rossz ember. Egyébként ha követted a válási drámájukat, akkor biztosan tudod, hogy nem ez az első, amikor negatívan nyilatkozott Liamról, hiszen a szakításukról szóló dalában bizony arra célozgatott, hogy a színész drog- és alkohol problémákkal küzd.

Ha meghallgattad az Instagram videóját, akkor neked is feltűnhetett, hogy Miley arról is beszélt benne, hogy mindig azt hitte, nem lehet hetero, mert egy férfi sem normális. Azért ez egy elég fura kijelentés, nem? És ez nyilván azért is érdekes, mert Liam után az énekesnő Kaitlynn Carterrel jött össze, szóval ezek szerint úgy gondolta, ex férje sem volt rendes pasi, ezért inkább egy barátnőt keresett magának…

Amúgy azt tanácsolta a követőinek, hogy ne adják fel, mert vannak jó pasik is, bár ő még csak eggyel találkozott – amivel viszont persze Cody Simpsonra célzott. Mondjuk mi kíváncsiak lennénk, hogy Liam mit szólt ehhez a videóhoz, mert ezzel elég súlyosan kritizálta őt, meg a házasságukat is… És persze Kaitlynn sem örülhetett annak, hogy Miley csak azért jött vele össze, mert éppen csalódott a pasikban.

Címkék: beszólt cody simpson élő videó Instagram kaitlynn carter Liam Hemsworth miley cyrus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!