Vilmos megtörte a csendet: ezt gondolja Harryről és Meghanről

Egészen mostanáig nem nyilatkozott öccse dolgairól…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Vilmos megtörte a csendet: ezt gondolja Harryről és Meghanről

Harry herceget és Meghan hercegnét az elmúlt egy évben rengeteg negatív kritika érte, jóformán divat lett őket utálni. A rosszindulatú pletykák és a zaklatás főleg a volt színésznőt érintették, nem lehetett könnyű ilyen körülmények között megélnie az első terhességét. A hercegnél nemrég betelt a pohár, az afrikai útjuk ideje alatt jelentette be: beperli azokat a lapokat, akik engedély nélkül leközölték felesége privát levelét, amit az apukájának írt.

Nem sokkal később pedig kiderült, igent mondott egy ITV dokumentumfilmre, amiben mindketten nyilatkoztak az elmúlt időszakról. Ebből tudta meg a világ, hogy Meghan hercegnét például figyelmeztette egy brit barátja a royal esküvő előtt:

„Biztos vagyok benne, hogy Harry nagyszerű, de ne menj hozzá, mert a brit bulvár tönkreteszi az életedet!”

Meghan ezután azt is elárulta a kamerák előtt, hogy mindent megtett annak érdekében, hogy a trollok ne befolyásolják a mindennapjait és az érzéseit, de sajnos van egy határ.

A film egyes jelenetei most Vilmos herceghez is eljutottak, aki azt üzente, nagyon aggódik a testvéréért és Meghanért. A Kensington-palotából érkező infók szerint a leendő király kimondottan mérges, amiért a tesója ilyen helyzetbe került, de nem igazán tudja, hogyan segíthetne. Ugyanis igaz, hogy az utóbbi időben nagyon eltávolodtak egymástól, sok mindenben nem értenek egyet.

Erről amúgy így beszélt Harry herceg a filmben:

„Testvérek vagyunk, mindig azok leszünk. Vannak hullámvölgyeink. Most egyértelműen más utat járunk, de tudom, hogy ha kelleni fog, ott lesz nekem, ahogyan én is neki!”

Megható, igaz?

Címkék: dokumentumfilm harry herceg királyi család meghan hercegné nyilatkozat vilmos herceg

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!