A pasi horoszkópja elárulja, bejössz-e neki

Derítsd ki a csillagjegyét és azonnal megkapod a választ!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A pasi horoszkópja elárulja, bejössz-e neki

Kos

Vele egyszerű dolgod lesz, mivel sosem fél kimondani, amit gondol, vagy érez. Ha tetszel neki, nem kell sokáig várnod és ő maga vall színt. Ha ez nem történik meg, akkor sajnos tudod a választ.

Bika

Amennyire könnyű eset a Kos, annyira nehéz dolgod lesz egy Bika sráccal. Nehezen nyílik meg bárkinek is, és lassan alakul ki nála a bizalom. Éppen ezért rengeteget kérdez rólad, ha akar tőled valamit, mert meg szeretne ismerni és rá akar jönni, hogy közel engedhet-e magához.

Ikrek

Imád flörtölni és vicces szitukba keveredni. Ha mindig azon töri magát, hogy megnevettessen, és egymás után szervezi az izgis programokat, elég jó esélyed van rá, hogy megkaparintottad a szívét.

Rák

Ha lebetegszel, ő lesz az első, aki meleg teával és egy kisebb rakomány gyógyszerrel állít be hozzád, akár az éjszaka közepén is, hogy ápoljon. Ha ez nem történik meg, felejtsd is el, nem érdekled eléggé. Bocsi.

Oroszlán

Mindent meg fog tenni, hogy levegyen a lábadról, beleértve az őrült randiprogramokat is. Nála nem nehéz észrevenni, hogy a kegyeidért küzd, mert elég feltűnően csinálja.

Szűz

Apró cuki ajándékokkal halmozza el a kiszemeltjét, de borzalmasan lassan jut el odáig, hogy szavakkal is kifejezze az érzéseit. Jó nagy adag türelem kell hozzá, de ha már kaptál valami kicsi figyelmességet, talán jó úton jársz. Talán.

Mérleg

Ajándékokra és vad randikra kevésbé számíts egy Mérleg fiú mellett, viszont ő a mély beszélgetések bajnoka. Imád beszélni, de azt még jobban szereti, ha mesélsz magadról és megismerhet. Ha beszéltet – pipa.

Skorpió

Mr. Féltékeny már attól is rosszul van, ha valaki más rád néz. Sokat kérdezősködik, hogy kivel lógtál együtt délután, és miért nem érsz rá szombat este? Beléd esett, de nagyon.

Nyilas

Ha bejössz neki, ha nem, mindenképpen szólni fog róla és elég direkt módon. Nem szereti a felesleges szöveget, egyből a tárgyra tér és közli, hogyan képzelte el veled a továbbiakat. Néha fájdalmasan őszinte tud lenni.

Bak

Már a sokadik randiötletet dobod be, de mindegyiket visszapattintja? Ez minden srácnál elég egyértelmű jelzés, hogy nem akar semmit, de egy Baknál végképp. Neki ugyanis mindene a közös program, így ha erre mond nemet, sajnos rád is nemet mond.

Vízöntő

Nem jellemző erre a pasira, hogy az elérhetetlen játssza, inkább arról van szó, hogy nem érdekli a dolog. Viszont, ha te is tetszel neki, akkor a legkisebb utalásodra is vevő lesz. Az első lépést azonban neked kell megtenned, mert magától soha nem kezdeményezne.

Halak

Nála gyorsabban senki sem lesz szerelmes, szóval ha akarná sem tudná leplezni, hogy teljesen odáig van érted. Nyugi, már a 0. pillanatban érezni fogod rajta, hogy totálisan a hatásod alá került. Olyan cuki!

Címkék: csillagjegy horoszkóp pasi randi szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Ezek a hajtrendek hódítanak 2021 őszén

Ezek a hajtrendek hódítanak 2021 őszén

A nyárnak ugyan vége, de az évszakváltás igazából nemcsak a záporokat és zivatarokat, hanem a lelki felfrissülést is magával hozza. A megújulás első lépéseként pedig máris beújíthatod az idei ősz egyik legtrendibb frizuráját.