Ezt gondolja Miley Cyrus új kapcsolatáról Liam Hemsworth

Nem, ő nem Instagram Live videóban árulta el a véleményét…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezt gondolja Miley Cyrus új kapcsolatáról Liam Hemsworth

Bár 2 hónap még hátra van az idei évből, Miley Cyrus és Liam Hemsworth válása egyértelműen 2019 egyik legdurvább celeb-szakítása. A páros alig két hónapja jelentette be, hogy külön utakon folytatják tovább, de az énekesnő azóta már a második kapcsolatánál tart (és mindkettővel gyakorlatilag azonnal össze is költözött), nemrég pedig Liam is becsajozott. Szóval látszólag elég hamar túlléptek a házasságukon, na meg a együtt eltöltött 10 évükön…

És bár Miley a hírek szerint nagyon szerelmes új pasijába, Cody Simpsonba, a legutóbbi Insta élő videója alapján még mindig gondolkozhat a volt férjén is, mert eléggé be is szólt neki a közösségi oldalán. Vagyis gyakorlatilag rossz embernek nevezte őt, ugyanis azt mondta, Cody az első normális férfi, akivel találkozott az életében. Sőt, azt állította, azért akart csajokkal ismerkedni, mert azt hitte, nem talál magának rendes pasit. Ebből azért elég egyértelmű, hogy még nem tudta teljesen lezárni a házasságát, igaz?

Sőt, nem csak Miley kritizálta a színészt, hanem Cody is! Az ausztrál énekes azt nyilatkozta egy interjújában nemrég, hogy nagyon romantikus típusnak tartja magát. Majd így folytatta: „Miley mesélt nekem arról, hogy nem igazán volt még ilyen kapcsolata korábban.” Hoppá, ez is neked szól(hatot)t, Liam…

Úgyhogy ezek után biztosan téged is érdekel, mit gondol erről az egészről Liam…

Képzeld, a források szerint egyáltalán nem is foglalkozik ezzel! Az E! News bennfentesei azt mondják, hogy Liam abszolút nem tervezi, hogy kapcsolatba lépjen Miley-val, mert ezer százalékig túllépett ex feleségén. „Nem követi, hogy mi van vele, és azt sem, hogy mire készül. Nem is akar hallani róla. Mindent a múltban hagyott, már teljesen másol tart az életében. Lefoglalja őt a munka, most erre fókuszál.” Na meg persze boldog az új barátnőjével, Maddison Brownnal.

Ráadásul az informátor azt állítja, Liam már semmin sem tud meglepődni, bármit is csinál Miley… Mondjuk lassan már mi sem!

Címkék: cody simpson Instagram Liam Hemsworth Maddison Brown miley cyrus szakítás válás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!