Kiderült, hogy a pasid, vagy a kutyusod mellett alszol jobban

Te sem tudnál hirtelen választani? Pedig az egyikük tényleg jobb hálótárs!

2019.10.23. 06:10
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kiderült, hogy a pasid, vagy a kutyusod mellett alszol jobban

Nem is kérdés, hogy imádod a pasid, és a legjobb érzés egy húzós nap után hozzábújni az ágyban. Viszont sokszor ugrik be (szó szerint) a blökid is a képbe, akiért szintén rajongasz. Képzeld, csomóan feltették már a kérdést, hogy vajon a házi kedvenc mellett nyugodtabb-e az éjszakai pihenő, vagy a szerelmünk mellett.

A válasz pedig elég meglepő!

A párharcot ugyanis a kutyusod nyerné! A Buffalo’s Canisius College felméréséből egyértelműen kiderül, hogy magasan a négylábúak aratják le a szundi babérokat. Közel 1000 nőt kérdeztek meg az USÁ-ban, hogy együtt alszanak-e a kedvencükkel, és 55%-uk azt válaszolta, hogy minimum egy kutyussal osztoznak az ágyukon. Egyébként a cicapártiak sem maradtak le, ők 31%-on zártak, szóval sokan pihennek együtt a macskájukkal is.

Ezek után tuti kíváncsi vagy, hogy egyébként hány nő alszik a szerelmével. Ez a szám 57% (hiszen a csoportok között lehet átfedés: tehát, aki a pasijával alszik, simán szundizhat egyszerre mondjuk a macskájával is). A csavar pedig ezután jön, mivel a válaszadók nagyobb része elárulta, jobban tud aludni a kutyusával, mint a mellette szuszogó sráccal. Ennek az egyik leggyakoribb oka, hogy az ebek békésebben alszanak, és kevésbé zavarják meg forgolódással a gazdik álmát, mint a srácok.

via GIPHY

Na és mi a helyzet a macskásokkal? Sajnos a cicák lecsúsztak az álomtárs titulusról, hiszen hozzájuk képest a pasik tűntek nyugodtabb alvópartnernek.

Te erre az eredményre tippeltél?

Címkék: alvás hálótárs kiderült kutya pasi szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!