Ez minden idők legbrutálisabb szájfeltöltése

A túl olcsó töltőanyag hamar megbosszulta magát…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez minden idők legbrutálisabb szájfeltöltése

Egy 34 éves brit nő szexi, Sarah Najjar telt ajkakra vágyott, de valószínűleg rémálmaiban sem gondolta volna, hogy egy egyszerű szájfelöltésnek ennyire brutális vége lehet. Sarah 4 évvel ezelőtt döntött a beavatkozás mellett és talált is egy orvost, aki olcsón, mindössze 300 fontért (kb. 100 ezer forintért) megcsinálta neki.

A nő a brit Daily Mail-nek elmondta, hogy bár a felöltés után az ajkai kicsit duzzadtak voltak, eleinte nem aggódott, hiszen úgy gondolta, hogy ez egy teljesen természetes reakció, ami 1-2 napon belül úgyis elmúlik. Végül azonban nem így lett. Sara ajkai egy hét után brutális állapotba kerültek: hatalmasra dagadtak, bekékültek és meg is keményedtek. Ha felkészültél a látványra, itt tudod lecsekkolni a fotókat.

A nő visszament a beavatkozást végző orvoshoz, aki – nem fogod elhinni – azt ajánlotta, hogy töltsenek még egy kis anyagot a szájába… Azzal indokolta, hogy a csomók így eltűnnek és az ajkai egyenletesebbek lesznek. Sarah bízott a szakemberben, úgyhogy kapott is még egy milliliter hialuronsavat. Talán nem túl meglepő, de a kezelés nem vált be: a nő szája még nagyobbra dagadt.

Szegény Sarah totálisan megalázva érezte magát, a külseje miatt még dolgozni is alig mert elmenni. Végül talált egy szakembert, aki 700 fontért – az ajakfeltöltés árának a duplájáért! – vállalta, hogy kioldja a töltőanyagot. Szerencsére ez már hatásos volt és az ajkai hamar visszanyerték eredeti alakjukat. Sarah ma már tudja, hogy valószínűleg a túl olcsó töltőanyag okozhatott nála allergiás reakciót. Annyira megrázta egyébként az eset, hogy elhatározta, elvégez egy arc-esztétikai képzést, hogy a jövőben ő maga is segíthessen a hasonló helyzetben lévő nőkön. „Nekem soha senki nem beszélt a lehetséges komplikációkról. Ezért döntöttem el, hogy kitanulom a szakmát, és én minden egyes pácienst pontosan felvilágosítok majd a beavatkozás veszélyeiről” – nyilatkozta.

Címkék: ajakfeltöltés brutális csúnya divat durva feldagadt szájfeltöltés szépség

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Ezek a hajtrendek hódítanak 2021 őszén

Ezek a hajtrendek hódítanak 2021 őszén

A nyárnak ugyan vége, de az évszakváltás igazából nemcsak a záporokat és zivatarokat, hanem a lelki felfrissülést is magával hozza. A megújulás első lépéseként pedig máris beújíthatod az idei ősz egyik legtrendibb frizuráját.