Ezt még a legnagyobb fanok sem vették észre a Harry Potterben

Ha elolvasod ezt a cikket, újra akarod majd nézni az összes filmet!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezt még a legnagyobb fanok sem vették észre a Harry Potterben

Már több mint 7 év eltelt azóta, hogy a roxfortos történet utolsó felvonását is bemutatták a mozikban, ám a leghűségesebb Harry Potter-rajongók még mindig szívesen pörögnek a varázsvilág részletein. Újra és újra felbukkan egy-egy meghökkentő teória, amikre gyakran J.K. Rowling is szokott reagálni. Most is egy régóta keringő fanelméletet erősített meg, de ne ugorjunk (vagy inkább hoppanáljunk) ennyire előre…

Voldemort megjelenéséhez a fekete köpeny legalább annyira szorosan hozzátartozott, mint a kígyószerű orrlyukak. De neked feltűnt, hogy Harry Potter és a Halál ereklyéi 2. végére sokkal világosabb lett a varázsoutfitje, mint az előző részekben? Ne aggódj, nekünk sem, de visszakerestük. Tudjukki így festett az ötödik részben:

(Fotó: Profimedia – Red Dot)

És így az utolsó felvonásban:

(Fotó: Profimedia – Red Dot)

Apróságnak tűnik, és lehet, hogy most legyintesz, hoy egyszerűen poros lett a roxforti csatában. De nem, mélyebb jelentése van! A HP-univerzum hivatalos Instagramja, a @wizardingworld leplezte le az igazságot: „Voldemort köpenye mindig egy árnyalattal világosabb lett a Harry Potter-filmekben, a mikor elpusztítottak egy horcruxot. Ezzel azt szerettük volna érzékeltetni, hogy lassan elhalványul.”

Szó szerint varázslatos, ugye?

Címkék: film halál ereklyéi 2 harry potter horcrux j k rowling mozi voldemort

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!