Levágták ennek a nőnek a szemhéját sminktetoválás közben

Készülj fel, mert sokkoló lesz a történet!

Levágták ennek a nőnek a szemhéját sminktetoválás közben

A 37 éves Hannah Hopkins sztorija átlagosan indult. A brit nő unta már, hogy reggelente extra korán kell kelnie ahhoz, hogy munka előtt kisminkelje magát, így hát sok más nőhöz hasonlóan ő is úgy döntött, hogy sminktetoválást csináltat. Mivel a szemöldöke már egy ideje tetoválva volt, most csak a szemhéját és a száját szerette volna megcsináltatni, egy kis keresgélés után pedig meg is találta hozzá a tökéletes szakembert. Legalábbis ezt gondolta…

Hannah biztosra akart menni, ezért a londoni Harley Street egyik szalonját választotta ki, ez a környék ugyanis kifejezetten híres a luxus és csúcsminőségű orvosi és kozmetikai szalonokról. Hanna el is ment a kezelésre, ami végül egy komplett rémálomba fulladt.

„Amint elkezdték, elképesztő fájdalmat éreztem. Rendszeresen járok kozmetikai kezelésekre, tehát hozzá vagyok szokva egyébként a fájdalomhoz, de ez egészen más volt. Csak a tű hangját hallottam, ami milliméterekre volt a szememtől, úgy érzetem magam, mintha egy horrorfilmben lennék” – nyilatkozta a nő a The Sunnak.

Hanna egy idő után arra lett figyelmes, hogy a csukott szeméről a kozmetikus folyamatosan törölget valamit, a kezelés végén derült ki, hogy a vére volt. A nő az elviselhetetlen fájdalom miatt egyébként le szerette volna állítani a tetoválást, próbálta elhúzni az arcát, ám a kozmetikus nem hagyta, sőt még be is szólt neki. Rákiabált, hogy ne viselkedjen úgy, mint egy csecsemő.

Szerencsétlen nő végigszenvedte a kezelést, de arra, ami a tükörbe nézve várt rá, valószínűleg még ő sem számított. Szemhéjai lilásak voltak, hatalmasra duzzadtak és úgy néztek ki, mintha a bőrt is lenyúztak volna róluk. Hanna fizetés nélkül rögtön egy kórházba rohant, ahol az orvosok megállapították, hogy a kozmetikus gyakorlatilag levágta a nő szemhéjait. A vizsgálat után pedig az is kiderült, hogy a szemhéjai nem is lettek volna alkalmasak a tetoválásra, és kozmetikusnak rögtön le kellett volna állnia, mikor a tűk vérzést okoztak.

Szegény nő természetese beperelte a kozmetikust, és egy valódi szakember segítségével megpróbálják eltávolítani, az egyébként borzalmasra sikerült tetoválást, hogy utána megkezdhessék a szemhéjai helyreállítását.

A kezelés után készült sokkoló képeket ITT nézeheted meg, de előre szólunk, hogy tényleg nagyon durvák!

Még több

Szépség