Christina Aguilera egyre borzalmasabban néz ki

Egészen elképesztő szettekben lépett színpada legutóbb.

Christina Aguilera egyre borzalmasabban néz ki

Christina Aguilera épp új, nyolcadik stúdióalbuma turnéjának közepén jár, a hétvégén pedig Londonban, a Wembley-ben lépett fel egy látványos show keretein belül. A 38 éves sztár most épp megint abban a szakaszban van, amikor kicsit kerekebb az alakja, amivel nem is lenne semmi gond, ha ezeket a formákat nem olyan ruhákba bújtatná, amilyenekben most színpadra állt.

Először is egy láncos, bőrszalagos dresszt vett fel, combközépig érő csizmával és neccharisnyával, ami nem a legelőnyösebb választás volt. Ezt később tetőzte, amikor belebújt egy arany flitteres cuccba, ami a 2000-es éveked idézte. Akkoriban Xtina volt az egyik legnagyobb énekesnő, és szupermenőnek számítottak azok a rucik, amikben fellépett. Azóta viszont eltelt 20 év és a sztár is felszedett pár kilót, így ideje lenne frissítenie a gardróbját.

És amikor azt hitted, hogy már láttál mindent, Christina magára húzott egy nagyon rózsaszín és nagyon tollas ruhát, amitől egy hatalmas pink labdának tűnt a színpadon. Ezek után a fél mellét alig takaró, ezüstös ruhát már talán nem is érdemes megemlíteni…

galéria

Christina Aguilera egyre borzalmasabban néz ki

Christina Aguilera egyre borzalmasabban néz ki

Fotó megosztása:

Fotó: Profimedia – Red Dot

Persze a rajongók odáig voltak a showért, és Christina 2019 legcukibb koncert-pillanatát is magáénak tudhatja, hiszen egy ponton a kislánya is csatlakozott hozzá a színpadon. Ennek ellenére azért lehet, hogy nem ártana végiggondolnia az énekesnőnek, hogy biztos jó stylistal dolgozik-e együtt.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Még több

Szépség