Miley Cyrust sürgősen meg kellett műteni

Az énekesnő a beavatkozás miatt hetekig nem szólalhat meg!

Miley Cyrust sürgősen meg kellett műteni

Pontosan egy hónap telt el azóta, hogy Miley Cyrus kórházba került krónikus mandulagyulladással – most újra meg kellett műteni őt, méghozzá a hangszálai miatt. Ráadásul a People forrásai azt is elárulták, hogy ez a betegsége már évekkel ezelőtt kialakult, de csak az előző sebészi beavatkozáskor vették észre. Az is kiderült, hogy Miley nem halogathatta tovább a dolgot, és nagyon fontos volt, hogy még az év vége előtt átessen a műtéten!

A bennfentesek szerint a felépülése hetekig tart majd, és ezalatt az idő alatt nem szabad beszélnie. Mondjuk ennek tuti nem örül az énekesnő, mert éppen új dalokon dolgozott – szóval egy időre félre kell tennie ezt is, na meg természetesen a fellépéseket is. „Jól érzi magát, és jövő elején vissza fog térni erősebben, mint valaha!” – mondta a People informátora.

Biztosan emlékszel még, hogy amikor a sztárcsaj egy hónapja kórházba került, a pasija, Cody Simpson állandóan ott volt mellette, sőt, akkor írt róla egy dalt – ami azóta már tarol is a neten. Úgyhogy fogadni mernénk rá, hogy a srác megint ezerrel támogatta őt mindenben – na meg énekelt is neki.

Még több

Szépség