60 kilót fogyott, a barátai mégis beszóltak neki

Mégsem voltak igaz barátok…

A 31 éves Nicole Caperilla hatalmas változáson ment keresztül: 2 év alatt 60 kilótól szabadult meg. Az eredetileg 120 kilós amerikai nő drasztikus fogyása persze azzal járt, hogy a bőre megereszkedett. Ekkor rengeteg támadást kapott az állítólagos barátaitól, amiért szerintük nem fogyott eleget. Nicole rájött, hogy ezek az emberek nem támogatják, csak lehúzzák őt, ezért minden kapcsolatot megszakított velük, és személyi edző lett. Itt tudod csekkolni a róla készült képeket!

A nő átalakulása egy gyomorszűkítő műtéttel kezdődött 2017-ben. Ezt követte az egészséges étkezés és a sport beiktatása a mindennapokba. „Azelőtt nem hoztam jó döntéseket az étkezésemmel kapcsolatban. Rengeteg gyorskaját ettem: pizzákat, hamburgereket. Sok szénhidrátot vittem be a szervezetembe. Az éjszakai műszak miatt hiányzott a rendszeres alvás is… sosem volt elég energiám semmire. A legrosszabb az volt, amikor arra riadtam fel az éjszaka közepén, hogy nem kapok levegőt – mesélte a nő az angol Metro nevű lapnak.

Nicole hozzátette, hogy a férjétől mindig csodás támogatást kapott, aki inspirálta őt arra is, hogy személyi edző legyen. A közeli barátai viszont nem ezt tették: „sosem mondtak semmi rosszat a szemembe, de miután lefogytam, nagyon csúnya megjegyzéseket kaptam olyan emberektől, akikhez közel álltam. Egyáltalán nem támogattak. Mindenért kritizáltak, és nem vették észre, hogy a vicceikkel mennyire megbántanak.”

A nő rájött arra, hogy ezek az emberek csupán irigyek voltak arra, amit ő elért és a támogatásra, amit másoktól kapott. Nicole elképesztően büszke magára, és imádja az új munkáját.

Még több

Szépség