Kulcsár Edinát sokkolta, hogy ilyen hamar érkezik második gyereke

És még mindig nem árulta el a bébi nemét!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kulcsár Edinát sokkolta, hogy ilyen hamar érkezik második gyereke

Kulcsár Edina pár napja jelentette be az Instáján, hogy újra gyermeket vár, és azóta már többször is nyilatkozott a terhességéről. Kiderült például, hogy éppen egy MRI-vizsgálatra készült a derékfájása miatt, amikor volt egy olyan megérzése, hogy megint anyuka lesz. Edina azt is elárulta, nagyon szeretné, ha Medinek kishúga születne.

A legújabb interjújában pedig elárulta, hogy bár mindig is két gyermeket szerettek volna, amikor kiderült, hogy újra terhes, először teljesen lesokkolta őt a hír. „Első körben hazudnék, ha azt mondanám, hogy kicsattantam a boldogságtól, mert sokként ért az, hogy ilyen korán jön. Nagyon szerettük volna mindezek ellenére, és azt is szerettük volna, ha nem nagy a korkülönbség, de nem ennyire. Amikor ez megtörténik az emberrel, azt hirtelen nem tudja hova tenni” mondta Edina.

A második bébi és Medox között egyébként körülbelül másfél év lesz a korkülönbség, szóval tényleg egészen korán érkezik a pici a tesója után! A baba nemét viszont egyelőre még nem árulták el, ugyanis Edina szeretne egy meglepetéssel készülni a követőinek. „Tudom, hogy mindenkit az izgat, hogy kisfiú vagy kislány.. Mi már tudjuk, hiszen lassan vége a 4. hónapnak is, de kérlek titeket, hogy legyetek még egy kis türelemmel. Imádok meglepetést okozni és megadni a módját a különböző nagy bejelentéseknek, így szeretném ezt úgy tálalni, ahogy azt megálmodtam. Medinél nem volt rá alkalmam, de most lesz. Mielőtt valaki megkérdezné. NEM. Nem újságból fog kiderülni a baba neme, hanem a saját oldalainkon @csut.i -val. (Igyekszem siettetni a videót. ) Köszönjük, hogy itt vagytok” – írta az Instáján.

Ugye te is nagyon várod már a meglepi videót?

Címkék: baba csuti kulcsár edina második gyerek medox terhesség

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!