2019.11.13.@ 13.11

Élő Ken legújabb plasztikájára nincsenek szavak

Úgy tűnik, sosem fog leállni a műtétekkel…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Élő Ken legújabb plasztikájára nincsenek szavak

Rodrigo Alves, vagyis Élő Ken egyik leghírhedtebb vállalása volt, amikor kamu kockahasat rakatott be magának. Hát képzeld, a plasztikafüggő pasi most megszabadult ettől! De nehogy azt hidd, hogy a gyógyulás felé tette meg az első lépést. Á, dehogy. Csupán azért vetette ki a hasából a cuccot, hogy áttehessék a fenekébe!

Bizony, Élő Ken dobta a kockahasat a kerekebb popsiért. A műtétet pedig a német tévé egyik adója leadta dokumentumfilm formájában. A beavatkozás során a felesleges zsírt, amit a hasából meg a hátából távolítottak el a fenekébe pumpálták. Ezt hívják brazil fenékfeltöltésnek.

„Nyolc évvel ezelőtt Brazíliában elvégeztek rajtam egy műtétet, amit hasi rézkarcnak is neveznek. Emiatt lettek a mű kockák a felsőtestemen. És bármennyire is bejött az embereknek, szerintem nem a megfelelő üzenetet közvetítettem vele, mivel nem dolgoztam meg érte, csak fizettem. Plusz a kockák nem igazán illettek a testem többi részéhez, és kezdtek már kicsit hülyén kinézni!– magyarázta Rodrigo a Daily Mailnek, miért is döntött a fenék plasztika mellett.

Azt is elmesélte, hogy miért is olyan fontosak neki ezek a szépészeti beavatkozások. „Minden plasztikai műtétemet a személyes fejlődésem részeként fogok fel. Sosem akartam Ken babaként kinézni, vagy az lenni, hanem csak szimplán egyedi akartam lenni, hogy megmutassam a világnak, hogy az életben minden lehetséges.”

A legújabb húzásáról készült fotókat ITT tudod csekkolni. De vigyázz, csak erős idegzetűeknek ajánlott!

Címkék: beavatkozás élő ken fenék feltöltés ken baba műtét plasztikai műtét rodrigo alves sokkoló

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Vigyázz, kész szépülj és pihenj! (x)

Vigyázz, kész szépülj és pihenj! (x)

A külső szépség a belsődből áradó harmónia nélkül nem lehet tökéletes. Ehhez azonban arra van szükség, hogy időnként lazíts, engedd el a hétköznapok feszültségeit és foglalkozz saját magaddal. Ennek szellemiségében született meg Prokop Kata sminkmester három napos programja, a Hölgy tábor.