Élő Ken legújabb plasztikájára nincsenek szavak

Úgy tűnik, sosem fog leállni a műtétekkel…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Élő Ken legújabb plasztikájára nincsenek szavak

Rodrigo Alves, vagyis Élő Ken egyik leghírhedtebb vállalása volt, amikor kamu kockahasat rakatott be magának. Hát képzeld, a plasztikafüggő pasi most megszabadult ettől! De nehogy azt hidd, hogy a gyógyulás felé tette meg az első lépést. Á, dehogy. Csupán azért vetette ki a hasából a cuccot, hogy áttehessék a fenekébe!

Bizony, Élő Ken dobta a kockahasat a kerekebb popsiért. A műtétet pedig a német tévé egyik adója leadta dokumentumfilm formájában. A beavatkozás során a felesleges zsírt, amit a hasából meg a hátából távolítottak el a fenekébe pumpálták. Ezt hívják brazil fenékfeltöltésnek.

„Nyolc évvel ezelőtt Brazíliában elvégeztek rajtam egy műtétet, amit hasi rézkarcnak is neveznek. Emiatt lettek a mű kockák a felsőtestemen. És bármennyire is bejött az embereknek, szerintem nem a megfelelő üzenetet közvetítettem vele, mivel nem dolgoztam meg érte, csak fizettem. Plusz a kockák nem igazán illettek a testem többi részéhez, és kezdtek már kicsit hülyén kinézni!– magyarázta Rodrigo a Daily Mailnek, miért is döntött a fenék plasztika mellett.

Azt is elmesélte, hogy miért is olyan fontosak neki ezek a szépészeti beavatkozások. „Minden plasztikai műtétemet a személyes fejlődésem részeként fogok fel. Sosem akartam Ken babaként kinézni, vagy az lenni, hanem csak szimplán egyedi akartam lenni, hogy megmutassam a világnak, hogy az életben minden lehetséges.”

A legújabb húzásáról készült fotókat ITT tudod csekkolni. De vigyázz, csak erős idegzetűeknek ajánlott!

Címkék: beavatkozás élő ken fenék feltöltés ken baba műtét plasztikai műtét rodrigo alves sokkoló

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!