Mila Kunis és Ashton Kutcher semmit nem hagynak gyerekeikre

Máshova kerül az örökségük.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Mila Kunis és Ashton Kutcher semmit nem hagynak gyerekeikre

Biztos azt gondolnád, hogy akkora sztárok, mint Mila Kunis és Ashton Kutcher hatalmas összegeket raknak félre külön-külön mindkét gyereküknek. Talán ez lenne a logikus, de ők mégsem tesznek ilyet, mint kiderült Dax Shepard podcatjából, az Armchair Expertből. Képzeld, a pár úgy döntött, hogy ezt a pénzt jótékonyságra fordítja inkább.

„A gyerekeim kiváltságos életet élnek, de nem tudnak róla. És sosem fogják megtudni… Nem állítunk fel vagyonkezelő alapot nekik. Rászorulóknak és különböző dolgokra fogjuk elkölteni ezt a pénzt” – mondta a színész, és hozzátette: „Azt akarom, hogy nagyon találékonyak legyenek. Remélhetőleg motiválja majd őket az, amijük megvolt.”

A színésző egyébként régebben már mesélt az Entertainment Tonightnak arról, hogy milyen slítusban nevelik a gyerekeiket, az 5 éves Wyattet és a 2 éves Dimitrit: „Eddig nem adtunk nekik ajándékokat… Tavaly karácsonykor a nagyszüleitől kaptak, de az túl sok volt. Wyatt többet nem becsüli meg, ha egyetlen ajándékot kap. Azt sem tudják, mire számítsanak, csak hogy sok mindent akarnak… Megmondtuk a szüleinknek, könyörögtünk nekik, hogy ha valamit adni akarnak, akkor válasszanak egy dolgot. Egyébként jótékonykodni szeretnénk, ez az új hagyományunk.Mila és Ashton azt szeretnék elérni, ha a gyerekeik maguk dolgoznának meg a pénzükért, és így megbecsülnék azt.

Címkék: Ashton Kutcher gyerekek jótékonyság kemény munka Mila Kunis örökség pénz pénzkezelés

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Tolvai Reni már sok frizurát és hajszínt kipróbált már, mi pedig összegyűjtöttük a legemlékezetesebbeket.

Az átváltozás királynője lett Tóth Gabi az elmúlt 17 évben

Tóth Gabi igazi kísérletező típus, aki simán bevállal merészebb frizurákat is. Szerinted melyik áll neki a legjobban?