Mila Kunis és Ashton Kutcher semmit nem hagynak gyerekeikre

Máshova kerül az örökségük.

Mila Kunis és Ashton Kutcher semmit nem hagynak gyerekeikre

Biztos azt gondolnád, hogy akkora sztárok, mint Mila Kunis és Ashton Kutcher hatalmas összegeket raknak félre külön-külön mindkét gyereküknek. Talán ez lenne a logikus, de ők mégsem tesznek ilyet, mint kiderült Dax Shepard podcatjából, az Armchair Expertből. Képzeld, a pár úgy döntött, hogy ezt a pénzt jótékonyságra fordítja inkább.

„A gyerekeim kiváltságos életet élnek, de nem tudnak róla. És sosem fogják megtudni… Nem állítunk fel vagyonkezelő alapot nekik. Rászorulóknak és különböző dolgokra fogjuk elkölteni ezt a pénzt” – mondta a színész, és hozzátette: „Azt akarom, hogy nagyon találékonyak legyenek. Remélhetőleg motiválja majd őket az, amijük megvolt.”

A színésző egyébként régebben már mesélt az Entertainment Tonightnak arról, hogy milyen slítusban nevelik a gyerekeiket, az 5 éves Wyattet és a 2 éves Dimitrit: „Eddig nem adtunk nekik ajándékokat… Tavaly karácsonykor a nagyszüleitől kaptak, de az túl sok volt. Wyatt többet nem becsüli meg, ha egyetlen ajándékot kap. Azt sem tudják, mire számítsanak, csak hogy sok mindent akarnak… Megmondtuk a szüleinknek, könyörögtünk nekik, hogy ha valamit adni akarnak, akkor válasszanak egy dolgot. Egyébként jótékonykodni szeretnénk, ez az új hagyományunk.Mila és Ashton azt szeretnék elérni, ha a gyerekeik maguk dolgoznának meg a pénzükért, és így megbecsülnék azt.

Még több

Szépség