Katy Perry cipőjére nincsenek szavak

Ezt neked is látnod kell, hogy elhidd!

Katy Perry cipőjére nincsenek szavak

Katy Perry az átváltozás királynője, nincs olyan, hogy egymás után kétszer ugyanolyan hajjal vagy ugyanolyan stílusú ruhában mutatkozik. Kimondottan szereti az extrémebb dolgokat, de azért általában nem olyan sokkoló, mint mondjuk Lady Gaga. Ennek ellenére a hét elején mindenki teljesen ledöbbent, Katy ugyanis szerzett egy egészen elképesztő cipőt.

Az énekesnő kedden este landolt Indiában, Mumbaiban, ahol most hétvégén fog életében először fellépni. A koncertshow-t beharangozó eseményen viszont senki nem tudott arra figyelni, amit mond, minden tekintet a rózsaszín szőrös, bolyhos tűsarkújára szegeződött. Szerinted is hihetetlen a látvány?

Az énekesnő szettjének többi része amúgy totál rendben volt, egy lila alapon nagy fehér pöttyökkel díszített, buggyos ujjú miniruhát vett fel, szőke haját pedig magas copfba fogta. Mindkettő nagyon jól állt neki, csini volt, mint mindig.

Katy egyébként utoljára 2010-ben járt Indiában, akkor exférjével, Russell Branddel érkezett, mégpedig azért, hogy az egzotikus országban házasodjanak össze. Sajnos a kapcsolatuk két évvel később zátonyra futott, elvileg azért, mert a pasi már nagyon szeretett volna gyereket, de erre Perry még egyáltalán nem ált készen.

Mostanra ez már megváltozott, szinte minden héten arról lehet hallani, hogy vőlegényével, Orlando Bloommal ezerrel tervezik már a családalapítást.

Még több

Szépség