Ez a nő 8 méretet fogyott, hogy beleférjen az esküvői ruhájába  

Elképesztő, milyen átalakuláson ment keresztül.

Ez a nő 8 méretet fogyott, hogy beleférjen az esküvői ruhájába  

Egy 29 éves brit nő, Natalie Mellor nemrég azzal került be a helyi újságokba, hogy alig egy év leforgása alatt nyolc ruhaméretet fogyott. Mindig nagyobb volt, mint a barátnői, de ez egészen addig nem aggasztotta, míg kisfia születése után nem szembesült a tényekkel: 98 kilóra hízott és 48-as volt a mérete. Nagyon szerette volna visszanyerni korábbi alakját, de egy jó darabig még nem érezte magában a motivációt.

Egy napon azonban a pasija, Gavin megkérte a kezét. Natalie tudta, nem fordulhat elő, hogy 48-as ruciban álljon az oltár elé. Mindig arról ábrándozott, hogy egy 36-os méretű esküvői csodaruhában megy férjhez. A körülötte lévők nem igazán hittek benne, hogy ez sikerülhet neki, de Nat rácáfolt mindenkire. Egy évvel később már csak 60 kilót mutatott alatta a mérleg! Csekkold az elképesztő fotókat itt

„Sokkal magabiztosabb vagyok, mint korábban és pozitívabban állok az élethez. Úgy érzem, új ember lettem, a régit örökre magam mögött hagytam!” – mondta Natalie a Daily Mailnek adott interjújában.

„Fiatalkorom óta kínlódtam a súlyommal és úgy tűnt, évről évre csak egyre nagyobb vagyok, nagyobb, mint a barátnőim. Amikor terhes lettem a kisfiammal, Henryvel, az orvos figyelmeztetett, hogy kórosan elhíztam, ami engem és a babát is veszélyeztet. Ez szörnyű érzés volt!” – mesélte, majd hozzátette, ekkor kezdte el „kitanulni” az egészséges életmódot.

Egy idő után annyira belejött, hogy csak úgy olvadtak le róla a kilók. Az „érzelmi nasizással” teljesen felhagyott, próbálja az érzéseit más módon megélni és feldolgozni. Szinte mindig főz, soha nem rendeli az ételt és a gyorséttermeket nagy ívben elkerüli.

Még több

Szépség