Ruhát rendelt a netről, de nem is hasonlít rá, amit kapott

Valami nagyon nem stimmelt vele…

2019.11.17. 06:11
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ruhát rendelt a netről, de nem is hasonlít rá, amit kapott

Elég sokszor előfordul, hogy elégedetlen vásárlók osztanak meg a rendelt ruháikról vicces képeket, hogy felhívják a figyelmet arra, mennyire különbözhet a netes fotó és a valóság. Most egy Steph Thomas nevű brit lánynak gyűlt meg a baja az egyik legnagyobb netes áruházzal, a Boohoo-val. Egy rompert rendelt, viszont nem volt semmilyen cipzár a ruhán, ezért a nyakánál kellett volna belepasszíroznia magát. Persze ez szinte lehetetlenség, ha nem egy szuper rugalmas anyagról van szó. Itt csekkolhatod a fotókat róla!

Nem volt szerencsére egy őrületes összeg, körülbelül 3500 forintba került a darab, de természetesen a lány így is kidobott pénznek érezte. Nem is hagyta annyiban, és megosztott a Twitteren egy fotót és megjelölte benne a Boohoo-t. Ironikusan azt kérdezte tőlük, hogy hogyan tudná a nyak kivágáson keresztül felhúzni a rucit.

via GIPHY

Ezek után a webshop rögtön küldött egy másik rompert Stephnek, viszont sajnos az is hasonlóan rossz volt. A különbség igazából annyi volt, hogy a csere termék el volt látva egy kis nyílással. Azonban azzal se járt nagyobb sikerrel, így a vállalat visszafizette az összeget. Steph azt nyilatkozta, hogy ezek után is vásárolna az áruházban és nagyon örül neki, hogy van ingyenes visszaküldés. Te rendelnél újra ruhát onnan, ahol egyszer már csalódást okoztak?

Címkék: divat net online rendel ruha web webshop

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!