Angelina Jolie Afrikába szökik a gyerekeivel?

Vajon tényleg elköltözik?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Angelina Jolie Afrikába szökik a gyerekeivel?

A hónap elején megjelent egy interjú Angelina Jolie-val az amerikai Harper’s Bazaar magazinban, amiben elmondta, hogy el szeretne költözni. A színésznő kifejtette, hogy még maradnia kell egy darabig, hiszen hivatalosan még nem vált el Brad Pittől, így ott kell élnie, ahol a gyerekei apja él. De ha végleg lezárják a 3 éve húzódó válópert és a gyerekeik is betöltik a 18-at, akkor Afrikában is ki szeretne alakítani egy új otthont.

Az In Touch magazin bennfentese szerint Angelina nemcsak egy másik otthont szeretne, hanem Afrikában képzeli el a jövőjét. A lap szerint a színésznő már most azon gondolkodik, hogy elszökne a gyerekeivel a másik kontinensre. „Ha a színész nem engedné el a gyerekeket, akkor ő tűnne fel rossz színben” – mondja az ismeretlen forrás, és hozzáteszi: „Bradnek így nem lenne esélye újraépíteni a kapcsolatait. Ez Angelina újabb módszere arra, hogy kontrollálja a gyerekeit. Bradnek így is nagyon hiányoznak a gyerekek, és úgy tűnik, Angie direkt csinálja ezt…”

A Gossip Copnak feltűnt, hogy a magazin a Harper’s Bazaarból vett át mondatokat, és azokhoz kitalált egy teljesen kamu sztorit. Valójában egyáltalán nincs arról szó, hogy Angelina elszökne a gyerekeivel Afrikába, sőt meg akarja várni, míg mind betöltik a 18-at. A színésznő amúgy sem tehetné meg azt, amit az In Touch ír, hiszen akkor a felügyeleti jogát is teljesen elvesztené, mert törvénybe ütközne, amit csinál…

Címkék: afrika angelina jolie Brad Pitt felügyelet gyerekek interjú költözés

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Tolvai Reni már sok frizurát és hajszínt kipróbált már, mi pedig összegyűjtöttük a legemlékezetesebbeket.

Az átváltozás királynője lett Tóth Gabi az elmúlt 17 évben

Tóth Gabi igazi kísérletező típus, aki simán bevállal merészebb frizurákat is. Szerinted melyik áll neki a legjobban?

Rövid pixie-től a hatalmas loknikig – Látványos, mennyit változott Szabó Zsófi frizurája 7 év alatt

Szabó Zsófi rengeteg stílust kipróbált már, és mind szuperül állt neki. Most összegyűjtöttük a legjobb frizuráit, hogy te is inspirálódj.