Óriási a botrány Katalin hercegné körül

Egy hónapon belül két alkalmazottja is kilépett…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Óriási a botrány Katalin hercegné körül

Az utóbbi hónapokban hozzászokhattál már, hogy a royalok drámáiról cikkeznek mindenhol – de ezúttal nem Meghan a téma, hanem Katalin! Méghozzá azért, mert nagyon rövid időn belül két bizalmasáról is kiderült, hogy nem dolgozik tovább neki… Pár hete Sophie Agnew kilépésével voltak tele a hírek, hiszen a nő hét évig dolgozott Katalin személyi asszisztenseként, és köztudottan ő volt a hercegné egyik leghűségesebb alkalmazottja. Biztosat nem tudunk, de állítólag azért bocsájtották el, mert feleslegessé vált a munkája. Azért ez elég érdekes indok ennyi év után, nem?

Most pedig felmondott Kate jobbkeze, Catherine Quinn! A nő 2017 októbere óta dolgozott személyi titkárnőként Vilmos felesége mellett, és elképesztően nagy felelősséggel járt a munkája. Képzeld, ő szervezte Katalin programjait és találkozóit, és el is kísérte őt a rendezvényekre. De a hercegné naptára mellett arra is nagy figyelmet fordított, hogy segítsen kialakítani a leendő királyné profilját: azaz a keményen dolgozó és jótékonykodó royal nőt és leendő királynét. Catherine amúgy karácsonyig marad a pozijában, és ha hihetünk a híreknek, azért döntött a távozás mellett, mert új kihívásokat akar…

Ráadásul a teljes munkaidős állás helyett csak részmunkaidőset szeretne, hogy több ideje legyen a jótékonysági törekvéseire. „Catherine egy nagyon kedves nő, aki sokat elért, amíg a hercegnének dolgozott. De most szeretne visszalépni egyet, és újra a jótékonysági munkáira fókuszálni” – mondta egy bennfentes. „Lenyűgöző munkát végzett, de most több időt szeretne fordítani más érdeklődéseire, és úgy érzi, már segített kialakítani Katalinnak egy erős csapatot Katalin körül, tehát ez a tökéletes alkalom arra, hogy továbblépjen.”

Kate és a titkárnője állítólag abszolút békében váltak el, de az mindenképpen nagyon érdekes, hogy egy hónapon belül a hercegné két bizalmasa is kilépett… Vajon mit szól ehhez a drámához Erzsébet királynő?

Címkék: alkalmazott felmondás Katalin hercegné Kate Middleton royal család

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!