Jöhet a harmadik baba is Kulcsár Edináéknál

Úgy tűnik, Csuti meggondolta magát…

Jöhet a harmadik baba is Kulcsár Edináéknál

Kulcsár Edina és Csuti pár hete jelentették be, hogy újra babát várnak, azonban a kicsi nemét egy ideig még titokban tartották a követőik elől. De Edina annyit azért elég hamar elárult, hogy nagyon örülne, ha ezúttal kislánya születne. Sőt, azt is hozzátette, hogy ha megint kisfia lesz, akkor elgondolkozna még egy bébin – a férje viszont állítólag kicsit megijedt a három gyerkőcös tervétől. Azóta persze már kiderült, hogy valóra vált Edina álma, ugyanis kislánnyal bővül a családjuk… (A leleplezésről amúgy egy nagyon megható videót is találhatsz Edina Instáján!) De képzeld, a legutóbbi interjújuk alapján úgy tűnik, hogy közben Csuti is meggondolta magát, és készen áll egy harmadik babára is!

„A házat úgy alakítottuk ki, hogy két gyerekszoba biztosan van benne, de akár hármat is tudunk csinálni. Felkészültünk mindenre, aztán meglátjuk majd, hogy mi következik” mesélte Csuti, és ezzel nem csak a nézőket lepte meg, hanem Edinát is! „Eddig teljesen elzárkóztál a harmadik gyerektől, most meg hallom, hogy rébuszokban úgy beszélsz, hogy mégsem zárkózol el tőle”válaszolta erre a volt szépségkirálynő nevetve.

Edina egyébként korábban már bevallotta, hogy azt szerette volna, ha kicsi lesz a korkülönbség Medox és a tesója között, szóval így az sem lenne meglepő, ha a harmadik baba is nem sokkal a kislányuk után érkezne…

Most már csak az a kérdésünk, hogy vajon milyen neveken gondolkodnak a születendő kislányuknak?

Még több

Szépség