2019.11.20.@ 12.11

Nicole Kidman nyilatkozott a Hatalmas kis hazugságok folytatásáról

Most akkor van esély a harmadik évadra, vagy sem?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Nicole Kidman nyilatkozott a Hatalmas kis hazugságok folytatásáról

Hatalmas kis hazugságok második évada egy elég nagy cliffhangerrel ért véget, ami miatt egyértelmű lenne a folytatás. Az volt ugyebár, hogy az öt lány egy egész évadnyi titkolózás után végül besétált a rendőrségre…De vajon mi történik ott velük? Megúszhatja Bonnie a börtönt? Megbüntetik a többieket, amiért nem mondták el az igazságot? Egy csomó kérdést felvetett ez a jelenet, amit csak egy esetleges harmadik évad válaszolhat meg.

Csakhogy az HBO főnöke, Casey Bloys szerint szinte lehetetlenség lenne összeegyeztetni a sorozat sztárjait egy újabb forgatásra, míg a Hatalmas kis hazugságok kreátora, David E. Kelley totál lezártnak tekinti a sztorit. „Nincs terv még egy szezonra. Van egy és kettő, és szeretjük a második lezárását, úgyhogy valószínűleg nem lesz több rész”– nyilatkozta még februárban.

A színészek, főleg Nicole Kidman viszont igencsak benne még egy felvonásbanAz egész stáb lelkesedik a folytatásért, mert szeretünk együtt dolgozni, mindannyian jó barátok vagyunk. Az pedig már csak hab a tortán, hogy a sztori is zseniális” –  mondta még korábban az Elle magazinnak.

Most pedig ezt ismét megerősítette a Deadline-nak, de elmondta, hogy nem tőle függ a dolog: „Liane [Moriarty, az eredeti könyv írója] a múzsa, ő és David készítették ezt a sorozatot. A semmiből felépítették, az ő műsoruk, és majd meglátjuk, hogy lesz-e kedvük tovább építeni ezeknek a nőknek az életét. Meglátjuk.”

Hát ez elég homályos, nem? Lehet, hogy még sincs akkora esély a Hatalmas kis hazugságok harmadik évadára?

Címkék: big little lies folytatás harmadik évad hatalmas kis hazugságok hbo nicole kidman

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Vigyázz, kész szépülj és pihenj! (x)

Vigyázz, kész szépülj és pihenj! (x)

A külső szépség a belsődből áradó harmónia nélkül nem lehet tökéletes. Ehhez azonban arra van szükség, hogy időnként lazíts, engedd el a hétköznapok feszültségeit és foglalkozz saját magaddal. Ennek szellemiségében született meg Prokop Kata sminkmester három napos programja, a Hölgy tábor.