Nicole Kidman nyilatkozott a Hatalmas kis hazugságok folytatásáról

Most akkor van esély a harmadik évadra, vagy sem?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Nicole Kidman nyilatkozott a Hatalmas kis hazugságok folytatásáról

Hatalmas kis hazugságok második évada egy elég nagy cliffhangerrel ért véget, ami miatt egyértelmű lenne a folytatás. Az volt ugyebár, hogy az öt lány egy egész évadnyi titkolózás után végül besétált a rendőrségre…De vajon mi történik ott velük? Megúszhatja Bonnie a börtönt? Megbüntetik a többieket, amiért nem mondták el az igazságot? Egy csomó kérdést felvetett ez a jelenet, amit csak egy esetleges harmadik évad válaszolhat meg.

Csakhogy az HBO főnöke, Casey Bloys szerint szinte lehetetlenség lenne összeegyeztetni a sorozat sztárjait egy újabb forgatásra, míg a Hatalmas kis hazugságok kreátora, David E. Kelley totál lezártnak tekinti a sztorit. „Nincs terv még egy szezonra. Van egy és kettő, és szeretjük a második lezárását, úgyhogy valószínűleg nem lesz több rész”– nyilatkozta még februárban.

A színészek, főleg Nicole Kidman viszont igencsak benne még egy felvonásbanAz egész stáb lelkesedik a folytatásért, mert szeretünk együtt dolgozni, mindannyian jó barátok vagyunk. Az pedig már csak hab a tortán, hogy a sztori is zseniális” –  mondta még korábban az Elle magazinnak.

Most pedig ezt ismét megerősítette a Deadline-nak, de elmondta, hogy nem tőle függ a dolog: „Liane [Moriarty, az eredeti könyv írója] a múzsa, ő és David készítették ezt a sorozatot. A semmiből felépítették, az ő műsoruk, és majd meglátjuk, hogy lesz-e kedvük tovább építeni ezeknek a nőknek az életét. Meglátjuk.”

Hát ez elég homályos, nem? Lehet, hogy még sincs akkora esély a Hatalmas kis hazugságok harmadik évadára?

Címkék: big little lies folytatás harmadik évad hatalmas kis hazugságok hbo nicole kidman

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!