Hihetetlen, kivel akarják összehozni Miley Cyrust

Azért ez még tőle is meglepő lenne…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hihetetlen, kivel akarják összehozni Miley Cyrust

Amikor Miley Cyrus újra összejött Liam Hemsworth-szel (ráadásul össze is házasodott vele), akkor már tényleg úgy tűnt, hogy búcsút mondott a lázadó (és szingli) korszakának – de az énekesnő végül elég hamar búcsút mondott a feleség-státuszának. Sőt, a válás bejelentése után elég hamar elkezdett ismerkedni: először Kaitlynn Carterrel randizott, de pár hát után őt is dobta, és összejött Cody Simpsonnal.

Azonban az NW Magazin szerint Miley igazából másba szerelmes évek óta, aki pedig nem más, mint…

Kristen Stewart! (Igen-igen, minket is lesokkolt!)

Az állítólagos forrás azt állítja, hogy az énekesnő régóta próbál összehozni egy randit Kristennel, de az időzítés valahogy sohasem volt jó. Legutóbb például akkor akart összehozni egy talit, mikor szakított a férjével, de Kristen akkor már együtt volt Dylan Meyerrel. „Miley azért hagyta el Liamet, mert sosem tudta magát teljesen túltenni Kristenen. „Látta őt februárban az Oscar-vacsin és ez felébresztette benne a régi érzéseket. Ez gyakorlatilag arra kényszerítette őt, hogy vessen véget a házasságának” – nyilatkozta az NW informátora.

Viszont a színésznő nemrég éppen azt nyilatkozta, hogy szívesen kimondaná az Igent Dylan Meyernek, akivel hónapok óta együtt vannak. És az NW bennfentese szerint Miley ettől totálisan kiborult… A Gossip Cop persze utána akart járni ennek a sztorinak, és azt állítják, hogy teljesen kamu, és valószínűleg azért akarták őket összehozni, mert Miley készítette az új Charlie Angyalai betétdalát, amiben Kristen is szerepel. Az viszont igaz, hogy a két sztár együtt bulizott februárban, szóval az énekesnőt ismerve ott bármi történhetett…

Címkék: cody simpson Kristen Stewart miley cyrus pletyka

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!