Kim Kardashian VÉGRE gratulált húgának

Végül is jobb később, mint soha…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kim Kardashian VÉGRE gratulált húgának

Nincs nap, hogy ne történjen valami a Kardashian családban, így ma sem lenne teljes a nap, ha nem tudnád meg, hogy melyik tesó éppen mit csinált.

Persze most semmi rossz vagy botrányos nem történt, csupán annyi, hogy Kim gratulációját fejezte ki a húgának, Kylie Jennernek, amiért az közel 600 millió dolláért eladta a sminkbirodalmát. Na de ez miért hírértékű?

Hát azért, mert Kylie nagy bejelentése óta több, mint 3 nap telt el, Kim pedig csak most szólalt meg ezzel kapcsolatban. Oké-oké, ez még nem főben járó bűn, de a családot ismerve, tuti, hogy hatalmas a lánytesók között a rivalizálás, és mindegyikük szeretne túltenni a másikon. Így Kim valószínűleg nehezen törődik bele, hogy bár ő is felépített egy smink márkát, kistesója ebben mégis sokkal sikeresebb.

via GIPHY

Az idősebbik Kardashian lány persze jó testvér módjára elmondta, hogy mennyire büszke a húgára, és hogy a sminkbirodalom felépítése mennyire illik Kylie személyiségéhez.

Ahhoz képest, hogy Kim szeret mindig a középpontban lenni, ez egy nagyon szép gesztus volt tőle, nem? Még ha több napot is kellett rá várni…

Címkék: kardashian kim kardashian kylie jenner KylieCosmetics

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!