A brazil elnök beszólt Leonardo DiCapriónak

Ez meg hogy történhetett?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A brazil elnök beszólt Leonardo DiCapriónak

Elsőre meredeknek hangozhat, hogy mégis hogy kerülhetett összetűzésbe egy amerikai filmsztár a brazil elnökkel, a magyarázat viszont nem ennyire bonyolult.

A “harcot” ugyanis nem DiCaprio kezdte, hanem Jair Bolsonaro, aki szerint a hollywoodi színész tehet az amazóniai erdőtüzekről. Most biztos azt gondolod, hogy mégis mi köze lenne Leónak ehhez az egészhez, ugye? A brazil elnök így nyilatkozott a támogatóinak az ügyről:

„DiCaprio jó fej, mi? Pénzt ad, hogy felgyújtsák az amazóniai esőerdőket!”

Bolsonaro arra alapozta ezt az elég durva vádat, hogy szerinte a színész sok millió dollárral támagatta azokat a nonprofit szervezeteket, akiket az amazóniai tűz okozásával vádoltak. Ez az egész viszont már csak azért sem stimmel, mert az állítólagos szervezetre semmit nem tudtak rábizonyítani, a megvádolt tűzoltókat pedig ráadásul már rég elengedték.

Miután köztudott, hogy Leónak nagyon fontos a környezetvédelem, – amiért ráadásul nagyon sokat is tesz – várható volt, hogy nem marad a brazil elnök kijelentése válasz nélkül. Épp ezért a színész egy Instagram-posztban fejtette ki, hogy ő egyáltalán nem támogatta azt a bizonyos nonprofit szervezetet, főleg nem több millió dollárral, ezzel szemben 100%-osan támogatja a brazil embereket és az őserdők megóvását.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

At this time of crisis for the Amazon, I support the people of Brazil working to save their natural and cultural heritage. They are an amazing, moving and humbling example of the commitment and passion needed to save the environment. The future of these irreplaceable ecosystems is at stake and I am proud to stand with the groups protecting them. While worthy of support, we did not fund the organizations targeted. I remain committed to supporting the Brazilian indigenous communities, local governments, scientists, educators and general public who are working tirelessly to secure the Amazon for the future of all Brazilians.

Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio) által megosztott bejegyzés,

Leónak abszolút jár a piros pont, amiért ennyire higgadtan és úriember módjára tudta kezelni ezt a helyzetet, ugye szerinted is?

Címkék: amazonas brazil elnök erdőtűz környezetvédelem leonardo dicaprio

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!