Tovább durvul Johnny Depp és Amber Heard drámája

Amber apja is belekeveredett a botrányba!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Tovább durvul Johnny Depp és Amber Heard drámája

Johnny Depp és Amber Heard válása több éve megtörtént, a pár azóta is egyre hajmeresztőbb dolgokkal vádolja egymást. Míg Amber szerint az exe bántalmazta őt, sőt mentális problémái is vannak, addig Johnny ügyvédei a színésznőt hazugsággal vádolják, sőt szerintük ő követett el családon belüli erőszakot.

A legújabb bírósági iratok szerint pedig nemcsak az egykori sztárpár viselkedett egymással agresszíven, hanem más családtagok is belefolytak az ügybe. Most konkrétan Amber apjáról állítják, hogy halálosan megfenyegette Johnnyt!

Az infó egy bizonyos David Killackey-től származik, akinek a cége az ex-házaspár autóin dolgozott. A pasi azt mesélte, hogy először is Amber szóban abuzálta őt, borzalmasan beszélt vele és rajta vezette le a férje okozta feszültséget. „Az utolsó beszélgetésem vele nagyon kellemetlen volt számomra. Elegem lett a szóbeli bántalmazásból, fenyegetésekből, ezért elhatároztam, hogy nem veszem fel többé Ms. Heard telefonhívásait és az üzeneteire sem válaszolok”– írta a jogi dokumentumokban.

Aztán pedig azt is elmondta, hogy Amber apja, David Heard is elég para dolgokat mondott. A férfi épp Killackey-nek magyarázta  a telefonon, mennyire kiakasztja őt Johnny viselkedése a szakítás után. A beszélgetés vége pedig az volt, hogy a színész apósa kijelentette: „texasi vagyok, Texasban pedig 45-ös fegyvereket hordunk magunknál…ha Johnny a szemem elé kerül, végzek vele!”

A színésznő képviselői egyelőre még nem reagáltak az újabb vádakra, de az tuti, hogy nem örültek neki…A sztárok perét egyébként jövő nyáron, egészen pontosan augusztusban fogják tárgyalni, szóval sanszos, hogy addig még tovább folytatódik a vagdalkozás mindkét fél részéről.

Címkék: Amber Heard botrány david heard dráma durva halálos fenyegetés Johnny Depp

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!