Ez most a legújabb netes kihívás

Egyáltalán nem veszélyes, ellenben elég nehéznek tűnik. Már Romeo Beckham is megcsinálta. Neked menne?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez most a legújabb netes kihívás

A netes kihívások az elmúlt hónapokban sokszor nemcsak simán értelmetlenek voltak, de veszélyesek is, ezért üdítő látni, hogy valami teljesen ártalmatlan dolog is el tud terjedni. Mondjuk, úgy könnyebben kapnak fel bármit, ha azt egy híresség is népszerűsíti azt: jelen esetben maga Romeo Beckham.

A TikTokról induló kihívás lényege az, hogy vajon tudsz-e úgy pislogni, hogy az első pislogás után a másodikig pontosan 6 másodperc teljen el. Igen, ennek tényleg semmi értelme, ellenben egyáltalán nem olyan könnyű összehozni, mint amilyennek elsőre gondolnád. Georgia Toffolónak sikerült a #6sblinktest nevet kapó challenge, Romeo Beckham viszont még a hatodik másodperc előtt pislogott, de majdnem összejött neki is az 5,9998 másodperccel. Persze még így is 170 ezer lájkot zsebelt be a rövid videójával.

Ezt megelőzően mindenki azzal szórakozott, hogy macska-filterrel az arcán szelfizett a kuytájával és a cicájával, akik teljesen összezavarodtak a látványtól. Ez is a TikTokon futott, úgyhogy lehet, legközelebb is onnan indul majd útjára egy újabb hajmeresztő challenge.

Fotó: TikTok

Címkék: challenge elterjedt kihívás menő pislogás TikTok vicces videó

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!