Károly herceg durva szabályt vezetne be a királyi családban

Szerinted jól tenné?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Károly herceg durva szabályt vezetne be a királyi családban

Erzsébet királynő fia, András yorki herceg hatalmas botrányba keveredett pár héttel ezelőtt, ugyanis szexuális zaklatással vádolták meg. Ezután elkövette azt a hibát, hogy az eddigi legbotrányosabb royal nyilatkozatot adta, amivel egyáltalán nem sikerült magát tisztáznia, sőt még több találgatásra adott okot a beszédével. Ebből kiindulva Károly herceg azt találta ki, hogy amikor trónra kerül, akkor lecsökkenti a királyi családtagok számát.

Az interjú után András azonnal vissza is lépett a hercegi kötelezettségeitől, ami még inkább biztosította Károlyt arról, hogy helye lenne az új rendeletnek a családban. A brit Daily Mail infói szerint királlyá választása után a hivatali rangot a szűk családnak hagyná meg: csak ő maga, Vilmos, Katalin, Harry és Meghan, valamint az ő gyerekeik rendelkeznének vele. Ez azt jelentené, hogy a saját testvéreinek, Edwardnak, Anne-nak és Andrásnak nem lenne többé royal feladata, és visszavonulhatnának a reflektorfényből. Ezzel Eugénia és Beatrix hercegnőknek is más feladat után kellene nézniük.

Persze most még – és már 66 éve – Erzsébet királynő a család feje, és mostanában nem is készül visszalépni. Mindenesetre érdekes lesz, ha Károly átalakítja a brit királyi család felépítését.

Címkék: andrás herceg erzsébet királynő károly herceg királyi család royal család szabály szerkezet

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!