Meghan Markle és Kate Middleton kapcsolata bonyolultabb, mint valaha

Nem semmi, ami kiderült a hercegnék viszonyáról.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Meghan Markle és Kate Middleton kapcsolata bonyolultabb, mint valaha

Harry herceg és Meghan hercegné az utóbbi időben mindent megtett, hogy valamilyen szinten elszakadjanak a royal családtól. Nem dolgoznak többé együtt Katalin hercegnével és Vilmos herceggel, valamint az idei sandringhami karácsonyra is nemet mondtak.

A saját útjukat szeretnék járni, a saját családjukkal szeretnének foglalkozni. Emiatt azonban nagyon sok támadás érte őket, pazarló életmódjuk és Meghan botrányos apukája elég sokat szerepelt a nemzetközi sajtóban. Később emiatt döntöttek úgy, több amerikai lap ellen is pert indítanak.

Erről azonban előre nem értesítették sem a királynőt, sem Károly herceget, sem pedig Vilmos herceget. Mindannyian eléggé megharagudtak emiatt, de a legmérgesebb Harry nagytesója, Vilmos volt. Nem értette, hogy öccse miért nem avatja be és miért nem kér segítséget… Ezután nem sokkal Harry herceg egy interjúban vallotta be, az utóbbi hónapokban tényleg nagyon eltávolodott a testvérétől.

Most pedig az derült ki, a háttérben Katalin hercegnének sem könnyű, mert erőn felül próbálja összetartani széthullóban lévő royal családját. Nagyon-nagyon szereti Harryt, úgy tekint rá, mint a saját öccsére, ezért nem érti a viselkedését. A pletykákkal ellentétben Meghant sem utálja, de nem nézi túl jó szemmel, hogy az amerikai hercegné azon ügyködik, hogy elszakítsa férjét a többiektől.

Egy királyi bennfentes szerint Katalin hercegné tökéletesen érti, hogy Meghan szenved a ráirányuló túlzott és bántó médiafigyelem miatt, de úgy gondolja, nem az elszigetelődés az egyetlen megoldás a helyzetre. Próbálja támogatni Harry feleségét, de ő egyelőre nem igazán kér a segítségéből

Kate ráadásul azt sem szeretné, ha az idős királynő sokat aggodalmaskodna a családi viszályok miatt, ezért igyekszik mindenhez jó képet vágni és mosolyogni.

Nem hangzik túl jól ez az egész, ugye?

Címkék: harry herceg kapcsolat Katalin hercegné királyi család meghan hercegné vilmos herceg viszály

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!