Te érted, mi történik ezen a képen?

A legdurvább benne az, hogy nem is Photoshop!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Te érted, mi történik ezen a képen?

A neten rengeteg olyan fotó kering, amire teljesen rápörögnek az emberek, mert optikai illúzió miatt nem tudják megfejteni, pontosan mit is látnak rajta. Most éppen az a kép őrjítette meg az egész világot, ahol egy kislány lába extrém hosszúnak és cérnavékonynak tűnik. Első ránézésre olyan mintha egy rosszul sikerült Photoshop-baki lenne az egész, de ha közelebbről megfigyeled, akkor tuti neked is feltűnik, hogy nem erről van szó.

Elsőre olyan, hogy a lány egy érdekes alakú tükröt tart a kezében, de az sem kizárható, hogy csak egy zacskó levelet fog a kezében, de az igazság sokkal durvább ennél. A misztikus képet egyébként már több mint 11 ezer ember lájkolta, valamint 3 ezren már át is osztották osztották a saját Twitter-oldalukra, és szinte mindenki teljesen kiakadtak azon, hogy egyszerűen nem tudtak rájönni, mi is okozhatja ezt az egész illúziót. Neked sikerül megfejtened?

Fotó: Twitter/@Nadia_Vuitton

Ha nem, akkor eláruljuk, hogy a lány csupán egy zacskó popcornt tart a kezében, ami nagyon hasonló színű a fűhöz, amin áll. Meglepő, igaz? Ha neked sem tűnt fel először, nyugi, nem vagy egyedül. A kép alá csak úgy záporoztak a viccesebbnél viccesebb kommentek, ahol mindenki arról írt, hogy vajon mitől nézhet ki így a kislány:

„Körülbelül 25 percig tartott, mire rájöttem miről van szó. Már kezdtem nagyon aggódni a kislányért.”

„Komolyan aggódtam ezért a lányért és azt gondoltam, hogy valakinek muszáj a gondjaiba venni őt, és rendesen megetetni. Aztán láttam a kommentek között, hogy valaki beírta, hogy popcorn. Akkor azt gondoltam, persze, azt is adhatunk neki, de vajon elég lesz? Végül észrevettem a zacskó popcornt a kezében….”

„Ha egyszer rájössz, akkor már nem fogod másnak látni. Azonban nekem is jó sokáig tartott…”

„Már azon gondolkodtam, hogy szegény vajon hogy járhat ilyen lábakkal, amikor észrevettem a kommenteket.”

Címkék: fotó kép optikai csalódás otikai illúzió vicces

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!