Brad Pitt már 20 éve nem sírt

Nem semmi, ami kiderült a színészről. Ő maga árulta el!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Brad Pitt már 20 éve nem sírt

Brad Pitt sok-sok együtt töltött év és rövidke házasság után botrányos körülmények között vált el korábbi nagy szerelmétől, Angelina Jolie-tól 2016-ban. Biztos te is azt gondolnád, hogy az az időszak nagyon megviselte a színészt, tutira sírt, amikor éppen senki nem látta. Brad azonban a napokban egy különleges interjúban elárulta, nem képes ilyen módon kifejezni az érzéseit.

A beszélgetés másik résztvevője a 81 éves színészlegenda, Anthony Hopkins volt, akivel az 55 éves Pitt már többször dolgozott együtt. Talán a barátságuknak is köszönhető, hogy a hatgyermekes színész ennyire megnyílt előtte.

„Mondhatni híresen nem-sírós vagyok. Van ilyen kifejezés? Nem sírtam legalább 20 éve, de mostanában úgy érzem, más szakaszba léptem. Sokkal könnyebben meghatódom. Megindulnak az érzéseim a gyerekeim miatt, a barátok miatt, a hírek miatt. Egyszerűen csak jönnek!” – árulta el Brad, majd hozzátette, szerinte mindez jó jel, mert talán azt bizonyítja, hogy képes újra mélyen megélni az érzéseit, már nem nyomja el őket annyira.

„Mostanában kezdek rájönni, hogyan bocsájthatom meg magamnak teljesen az összes döntést, amit hoztam, és amikre nem vagyok büszke. Értékelem már ezeket a dolgokat, mert ezek vezettek ahhoz, hogy egy kicsit bölcsebb legyek, ez pedig megint csak segített bizonyos dolgokban!” – folytatta a színész, aki arra azonban nem tért ki, hogy milyen rossz döntésekre gondol. Valószínű azonban, hogy ezek a gondolatok Angie-vel és a gyerekeikkel kapcsolatosak, ami teljesen érthető is lenne.

Brad Pitt egyébként az utóbbi időben újra elég jól néz ki, boldognak tűnik, és még egy csinos színésznővel is hírbe hozták.

Szerinted együtt vannak?

Címkék: Brad Pitt interjú nem sír sírás titok

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Tolvai Reni már sok frizurát és hajszínt kipróbált már, mi pedig összegyűjtöttük a legemlékezetesebbeket.