Férfi címlappal írt történelmet a brit Cosmopolitan

35 éve nem volt ilyenre példa!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Férfi címlappal írt történelmet a brit Cosmopolitan

A brit Cosmo legújabb, januári címlapján Jonathan Van Ness fodrász pózol, aki a Meleg szemmel (Queer Eye) című Netflix-valóságshow sztárja. Jonathan valójában non-binarynak, vagyis nembinárisnak tartja a genderidentitását, ami szerint ő sem nem férfi, sem nem nő. Bár eddig még csak a címlapot láthattuk, a vele készített interjúban biztosan a sztárfodrásztól megszokott őszinteséget kapjuk majd. Jon például szeptemberben azt is bevallotta, hogy HIV-pozitív.

Jon egyébként egy narancssárga Christian Siriano tüllruhában és egy Nike cipőben pózol, nézd csak:

A Cosmo ennyi írt a fotó mellé: „Igen, megcsináltuk. Jonathan Van Ness lett a januári címlapsztárunk. Szívesen!” A kommentelők kivétel nélkül imádják, rengeteg kedves visszajelzést kapott. Twitteren meg is jegyezte, hogy a Cosmo ezzel megmutatja a szépség variációit a fiatal LMBTQ közösségeknek. A sztár idén az Essie körömlakk nagykövete is lett, amivel kapcsolatban elmondta, hogy a lakokkat mindig az önkifejezéshez használta, így oda volt a megkeresésért.

Egyébként 2012-ben már szerepelt egy csapat fiú a Cosmo címlapján, mégpedig a One Direction, de Jon lett az első nem női szóló címlapsztár, aki ezzel történelmet írt.

Címkék: angol brit brit cosmopolitan címlap cosmopolitan uk férfi jonathan van ness nembináris történelmet írt

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!