4 csillagjegy, aki eljegyzésre számíthat az ünnepek alatt

Jegygyűrű a karácsonyfa alatt? Hát, ők négyen bizony számíthatnak rá!

2019.12.03. 07:12
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

4 csillagjegy, aki eljegyzésre számíthat az ünnepek alatt

Kos

A Kosok bizonyára észrevették, hogy az utóbbi időben hatalmas és váratlan fordulatokat hozott az életük. Nos, ez igaz a szerelemre is! Könnyen előfordulhat, hogy Kos szülöttként most végre úgy érzed, tényleg a nagy Őt találtad meg, aki legnagyobb szerencsédre ugyanígy gondolkodik rólad. Szóval egyáltalán nem lesz meglepő, ha idén karácsonykor gyűrűt húznak az ujjadra! Dátumon gondolkodtál már?

Rák

A csillagok az utóbbi időben nagyon felerősítették a Rák szülöttek érzéseit, emiatt az eddiginél is többre értékelik azokat, akiket igazán szeretnek. Te is úgy érzed egy ideje, hogy bármilyen komoly elköteleződésre hajlandó vagy a szerelmedért? Akkor úgy tűnik, a 2019-es karácsonnyal eljött az ideje annak, hogy végre megállapodj és kimondd a boldogító igent. Igazából már csak az a kérdés, milyen ruhád lesz!

Szűz

A Szűz jegyűek nagyon válogatósak a szerelemben (is), de sokan közülük az utóbbi hónapokban megtalálhatták, akire mindig vágytak. A csillagok legalábbis arról árulkodnak, hogy e jegy szülöttei éppen nagyon-nagyon szerelmesek és éjszakánként közös jövőről álmodnak imádott párjukkal. Az ünnepi szezon közeledtével ezek az érzések csak fokozódnak bennük, amit a másik felük természetesen megérzett. Lehet, hogy gyűrű lesz a dologból?

Bak

A Bakok nem tartoznak a legszerelmesebb, legromantikusabb csillagjegyek közé, de az ő szívük sincs kőből. Az elmúlt hónapokban sokan közülük megtapasztalhatták, milyen felszabadítóan jó érzés szeretni és szeretve lenni, ezt az érzést pedig már soha többé nem szeretnék elveszíteni. Éppen emiatt decemberben sok Bak csajszi fog azon merengeni, igent mondjon-e egy esetleges lánykérésre. Jó is, ha felkészülnek, mert könnyen lehet, hogy piros doboz fog lapulni a karácsonyi ajándékok között…

Címkék: 2019 bak december eljegyzés esküvő horoszkóp karácsony kos rák szerelem szűz

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!