Ennyit keresett Kim Kardashian a legutóbbi reklámjával

Ha megnézed a videót, el sem hiszed, hogy ezért kapott ennyit…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ennyit keresett Kim Kardashian a legutóbbi reklámjával

Kim Kardashian Paris Hilton BFF-jéből igazi A-listás hollywoodi celebbé küzdötte fel magát, ami miatt már eddig is vagyonokat keresett. Most pedig – jó érzékkel – igent mondott egy reklámra, amivel ismét hatalmas összeget vihetett haza.

Az Uber Eats egy kajarendelős applikáció, egy új videóban Kim ezt népszerűsíti egy másik hírességgel, a brit Magda Szubanski színésznővel. Maga a sztori végtelenül, már-már fájdalmasan egyszerű, a két celeb egy nappaliban üldögél és ételt rendel. Ezután Magda azon viccelődik, hogy Kim nem brit angollal, hanem amerikai kiejtéssel mond bizonyos szavakat. A videó nem vicces, nem kreatív és nincs csattanója. Mindezért Kardashian-West 581,8 millió forintos fizetést vett fel.

Szóval úgy tűnik, Kim elérte azt a szintet, amikor már azért is túlfizetik, ha vesz egy igazán mély levegőt. Oké, az a mez, amit ráadtak elég cikis, valószínűleg az került ennyibe a cégnek, hogy a divatkirálynő hajlandó legyen belebújni.

A legmeglepőbb egyébként az, hogy az ausztrál tévénézők kimondottan szerették a spotot, nagyon sok pozitív visszajelzést érkezett róla. A kommentelők között a neten pedig többen említették, hogy menő dolog Kimtől, amiért bevállalta ezt a „szettet”.

A videónak amúgy van még egy érdekessége: a forgatásakor ugyanis Kim és Magda ugyanabban a szobában ült, de két nap eltéréssel. Kardashian részét két nappal korábban forgatták le, mert a színésznő időbeosztása olyan sűrű volt, hogy csak 48 órát késve ért oda. Szóval a számítógépes utómunkának köszönhető, hogy úgy tűnik, mintha a két szereplő beszélgetett volna.

Címkék: fizetés kim kardashian külföldi sztárok magda szubanski reklám uber videó

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Tolvai Reni már sok frizurát és hajszínt kipróbált már, mi pedig összegyűjtöttük a legemlékezetesebbeket.