Teljesen összetört az X-faktorból kieső énekesnő

A szombati adás óta gyakorlatilag eltűnt.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Teljesen összetört az X-faktorból kieső énekesnő

A szombati X-Faktor egyik kiesője Bagdi Enikő volt, akit annyira megviselt a kudarc, hogy azóta eltűnt, és hétfőn még az RTL Reggeli című műsorában is hiába várták, nem érkezett meg. A Blikk arról számolt be, hogy hozzájuk sem ment el az énekesnő a megbeszélt találkozóra.

Enikő kemény kritikákat kapott ByeAlextől és Puskás Petitől legutóbb. Peti azt mondta neki:

„Szerintem te is hallod a sikert, hogy az nincs. Rossz volt hallgatni ezt a produkciót, amiben egyetlen tiszta hang sem volt.”

Ezt tetézte Alex, aki szerint pusztulat volt az előadás:

„Ez azért rendkívül kellemetlen, mert ez már az élő show. Ne haragudjatok, hogy ezt élő adásban kimondom, de ez pusztulat volt. Nekem egy eret vágó, nagyon rossz, hangon kívüli valami volt ez, egy hamis vinnyogás.”

Enikő állítólag a szombati stábbuliba még elment a műsor után, de már akkor sem akart beszélni a történtekről, azóta viszont nem veszi fel a telefont, a Blikk is csak a tehetségkutató kreatív producerével tudott beszélni arról, hogy mi van Enikővel.

„Enikőt nagyon megviselte a szombati kiesése. Előfordul, hogy egy versenyző nehezen dolgozza fel a negatív kritikát. Most pihenésre van szüksége, illetve arra, hogy átgondolja az elmúlt hónapok történéseit Természetesen a felkészülési időszakban és az élő adások ideje alatt a versenyzőkkel pszichológus is foglalkozik, aki az ilyen nehéz helyzetekben is a versenyzők rendelkezésére áll” – mondta a lapnak Verebély Marcell.

Címkék: bagdi enikő énekes összetört verseny x-faktor

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!