The Weeknd törölte a Selena Gomezről szóló dalát

Ilyet mégis, hogy lehet?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

The Weeknd törölte a Selena Gomezről szóló dalát

Bombaként robbant a hír, hogy The Weeknd egy Selena Gomezról szóló dallal fog előrukkolni. Persze a rajongók már alig várták, hogy kiderüljön, vajon az énekesnek ennyi idővel a balhés szakításuk után mi mondanivalója maradhatott, de úgy tűnik, hogy most mindenkinek csalódnia kell.

Ugyanis, ha igaz a hír, akkor a korábban már bejegyzett, The Weeknd neve alatt álló dalt valaki törölte abból a rendszerből, ahová az énekesek és zenekarok szokták belejelenti ezeket. Még nem tudni pontosan, miért és ki vonta vissza a „Like Selena” című számot az American Society of Composers, Authors and Publishers (ASCAP) listájából, mindenesetre nagyon furcsa az egész, ugye?

Persze az énekes és Selena egész kapcsolata nagyon viharos volt, hiszen akkoriban még javában zajlott a Justin Bieberes dráma, sőt az énekesnő pont miatta dobta ki The Weeknd-et is. Lehet az egésznek az az oka, hogy Sel már megint nem róla adott ki új számot, hanem még mindig Biebsről énekel… Úgy tűnik, távol van még az az időszak, amikor az összes érintett túltette már magát ezen az egész botrányon, bár Justin már elég boldognak tűnik.

Reméljük, azért előbb vagy utóbb meg fogjuk tudni, hogy mit is akart The Weeknd még elárulni, de lehet erre is addig kell várnunk, amíg egyszer csak valaki véletlen ottfelejti a szám kottáját egy ágy alatt

Te mit szólsz ehhez az egészhez?

via GIPHY

Címkék: dal kapcsolat selena gomez szakítás the weeknd

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!