Brad Pitt:„Az alkoholba menekültem a házasságomból”

Kollégájának nyílt meg a színész.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Brad Pitt:„Az alkoholba menekültem a házasságomból”

Brad Pitt nem az a fajta sztár, aki sokszor beszélne a magánéletéről, amire tökéletes példa, hogy Alia Shawkat színésznőhöz fűződő viszonyáról is csak találgatni lehet, de biztosat senki sem tud rajtuk kívül.

Úgy tűnik azonban, hogy a színész lelkét régóta nyomta egy bizonyos dolog, és tökéletesnek találta az időt arra, hogy ezt megossza a rajongóival. Történt ugyanis, hogy az Interview Magazine szervezésében Brad és a legendás Anthony Hopkins tabuk nélkül kérdezhettek egymástól, ami alatt szóba került pár kényes téma is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Today will Become History (@flawless_history) által megosztott bejegyzés, Nov 23., 2019, időpont: 12:39 (PST időzóna szerint)

A két színész természetesen nem most találkozott először, hiszen a ma már klasszikusnak számító, ‘Ha eljön Joe Black’ című filmben együtt szerepeltek még 1998-ban, szóval nem meglepő, hogy az interjú alatt úgy beszéltek egymással, mint két közeli barát. A 81 éves Hopkins szinte rögtön belekérdezett Pitt állítólagos alkohol problémájába, aki meglepő módon teljesen nyíltan és őszintén válaszolt:

„Kárt okoztam magamnak, ami egyfajta menekülés volt az elől, amiben éltem. Mondhatni az alkoholba menekültem a házasságomból” – mondta a színész, majd így folytatta:

„Az emberek manapság imádnak ítélkezni, és kihangsúlyozni a hibákat. Pedig az határoz meg minket a leginkább, hogy miként cselekszünk a hibáink után. Mindenki hibázik, de az egyáltalán nem mindegy, hogy azután mit teszünk, és hogyan!”

Kemény, de abszolút őszinte vallomás, egy valaki viszont tuti nem örül a hirtelen jött nyíltságnak… Igen, Angelina Jolie-ra gondolunk.

via GIPHY

Címkék: alkohol angelina jolie anthony hopkins Brad Pitt válás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Tolvai Reni már sok frizurát és hajszínt kipróbált már, mi pedig összegyűjtöttük a legemlékezetesebbeket.