Egy rajongó betört Kendall Jenner házába!

A biztonságiaknak kellett leteperni.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Egy rajongó betört Kendall Jenner házába!

Állítólag csak egy aláírást szeretett volna az a férfi, aki hétfő este a szomszéd kerítésén át mászott be Kendall Jenner birtokára. A 27 éves Richard Eggers szerencsére nem tudott Kendall közelébe kerülni, csupán a ház kocsifelhajtójáig jutott, ahol a biztonsági őrök még időben észrevették és leteperték. Egészen durva, de nem ez volt Eggers első próbálkozása. A férfi már szeptemberben is megpróbált betörni a modell otthonába, akkor azonban még sikerült elmenekülnie.

Szegény Kendallnak úgy tűnik, hogy nagyon nincs szerencséje a rajongóival… Biztosan te is emlékszel, hogy 2016-ban is történt már vele hasonló eset. Akkor egy 25 éves férfit tartóztattak le a modell birtokán, aki szintén a kocsifelhajtón várta, hogy imádott sztárja hazaérjen. Az esetről Kendall még a családi valóságshowjukban is beszámolt.

„Gyakorlatilag hetente egyszer, sőt inkább kétszer feltűnik a házam körül egy zaklató. Vannak olyanok, akik rendszeresen visszatérnek” – mesélte.

De 2018-ban is volt egy híres eset. Akkor egy egészen megszállott rajongó, egy bizonyos John Ford akart a modell közelébe kerülni. A férfi annyira elszánt volt, hogy három hónapon keresztül próbált meg bejutni a birtokra, szerencsére sikertelenül. Fordnak végül a zaklatás miatt bíróság elé is kellett állnia, és mivel kanadai állampolgár volt, 2019 júniusában ki is utasították az Egyesült Államokból.

Ez azért nagyon ijesztő, nem? Ilyenkor egyáltalán nem irigyeljük a sztárok csillogó világát…

Címkék: betörés jenner kardashian kendall jenner rajongó

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!