Erzsébet királynő fia mindent tagad

A szexbotrány tovább bonyolódik…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Erzsébet királynő fia mindent tagad

András yorki herceg már évek óta tagadja, hogy bármilyen szexuális kapcsolata is lett volna a vádlójával, Virgina Robertsel egy most 35 éves nővel, aki azt állítja, hogy 2001-2002 között a férfi állítólag többször is szexuális kapcsolatra kényszerítette őt. Azonban, valamiért Erzsébet királynő fiának ezzel kapcsolatban senki sem hisz…

Talán az egyik ok az is lehet, hogy András hercegről és a nő találkozásáról képi bizonyíték is készült, ahol úgy tűnik mindketten elég jól ismerték egymást. De, a yorki herceg BBC-nek adott interjúja sem oszlatta el a kétségeket, hiszen olyan gyenge érveket sorakoztatott, hogy azon még Meghan hercegné és Vilmos herceg is teljesen kiakadt. Szóval, a katasztrofálisra sikeredett interjú ahelyett, hogy bármit is megválaszolt volna, inkább még több kérdést felvetett.

András azóta önként lemondott az összes hercegi feladatáról, de úgy tűnik, hogy nem hagyta nyugodni ez az egész, ezért kiadott egy hivatalos közleményt, amiben szintén minden vádat tagad, és azt állítja, hogy most már megbánta barátságát Jeffrey Epsteinnel:

„Határozottan tagadjuk, hogy York hercege bármilyen szexuális kapcsolatot folytatott volna Virgina Robertsel. Bármilyen más állítás hazugság, alapok nélkül. York hercege rettenetesen sajnálja, hogy tévesen ítélte meg barátságát Jeffrey Epsteinnel. Epstein öngyilkossága sok kérdést hagyott hátra megválaszolatlanul, főleg az áldozatai számára. A herceg mélyen együtt érez azokkal, akiket érintett az egész és lezárást szeretnének. Reméljük, hogy idővel képesek lesznek újra felépíteni az életüket.”

A folytatásban azt emelték ki, hogy András hercegnek fogalma sem volt azokról az ügyekről, ami miatt Epsteint többször is lecsukták.

„York hercege már korábban is kijelentette, hogy nem látott, vagy gyanított semmilyen olyan viselkedést, amit Jeffrey Epstein letartóztatásához vezetett. András herceg minden emberi kizsákmányolást elítél, így nem venne részt, vagy támogatna ilyen viselkedést soha” – folytatták.

Vajon ezek után hisznek majd neki?

Címkék: andrás herceg erzsébet királynő II. erzsébet királyi család royal

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Tolvai Reni már sok frizurát és hajszínt kipróbált már, mi pedig összegyűjtöttük a legemlékezetesebbeket.