Ez a világ legkisebb eljegyzési gyűrűje

Tuti nem láttál még ennél apróbbat!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez a világ legkisebb eljegyzési gyűrűje

Egy Amerikában élő orosz lány osztotta meg az eljegyzése sztoriját, amihez kiposztolta a gyűrűjét is. Olga Vilkova azt is leírta, hogy nagyon mérges a pasijára, amiért az egy irtó pici ékszerrel kérte meg a kezét. Úgy gondolja, hogy a férfi ezzel csak azt érte el, hogy sóhernek tűnjön a rokonok előtt (na meg persze így már az egész világ előtt), hiszen a kis karika olcsó hatást kelt.

Fotó: Facebook/That’s It, I’m Ring Shaming

A That’s It, I’m Ring Shaming Facebook-csoportban megosztott kép alá záporoztak a kommentek, amiben szinte mindenki egyetértett a lánnyal. „Úgy néz ki, mint ami mindjárt el fog törni. Azokra az apró hajgumikra is hasonlít, amik azonnal elszakadnak. Ezen kívül egyébként tetszik, hasonlóban gondolkodom én is. LOL” – írta egy csoporttag, majd valaki hozzátette: „Biztosan a legolcsóbb kategóriát listázta először. Ez annyira szomorú. Gyűjtést akarok szervezni.”

Egyesek azon viccelődtek, hogy annyira kicsi a gyűrű, hogy valójában észre sem vették a képen. Volt, aki ironikusan megjegyezte, hogy gyerekkorában ő is mindig gyűrűt hajtogatott az iratkapcsokból. Persze azért akadt olyan is, aki megpróbálta a jó oldalát nézni: „Nagyon tetszik, hogy ilyen apró és finom. Ez egy szép gyűrű, de sajnos nem eljegyzéshez való.” 

Te mit gondolsz róla? Szerintünk kiérdemelte a világ legkisebb eljegyzési gyűrűje címet!

via GIPHY

Címkék: apró ékszer eljegyzés hihetetlen jegygyűrű karika kicsi pici sztori

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!