Horoszkóp: December 4., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 4-én is!

Horoszkóp: December 4., Szerda

Kos

Még mindig bánt egy korábbi konfliktusod, nem tudod túl tenni magadat rajta és folyton ezen kattogsz. Ideje lenne megbocsájtanod és neked is elnézést kérned, így meg tudnál nyugodni még az ünnepek előtt!

Bika

Szeretnél tökéletes munkát végezni, de vagy a körülmények vagy valamelyik kollégád megakadályoz ebben. Sajnos el kell fogadnod, hogy ma már ebből nem lesz semmi, halaszd inkább holnapra!

Ikrek

Kicsit egyedül érzed magadat, mintha senki sem foglalkozna veled a nagy rohanásban. Ne vedd magadra, nem rólad szól ez most, csak mindenkinek rengeteg a dolga…

Rák

Sorban érnek a technikai csapások: lemerül a telefonod, nem találod a fülhallgatód, vírusos lesz a géped… Ne tedd tönkre a napodat felesleges idegeskedéssel, inkább izzítsd az infozseni haverodat, aki már a múltkor is kihúzott az elektronikus csapdából.

Oroszlán

Eddig nem volt időd a karácsonyi to-do listáddal foglalkozni, lassan rá kéne kapcsolnod! Ma délután például beszerezhetnél végre néhány ajándékot, csomagolópapírt vagy egy-két díszt.

Szűz

Egy olyan pasival találkozhatsz, aki óriási hatással van rád. Egyszerűen lehengerel a személyisége és még órákkal később is rajta kattogsz, sőt ha épp szingli vagy, még az is előfordulhat, hogy első látásra belezúgsz kicsit…

Mérleg

Úgy érzed, hogy a kapcsolatod nem halad előre, és így karácsony előtt még jobban felerősödött benned ez az érzés. Viszont nem ez a legjobb alkalom arra, hogy erről a pasidnak is beszélj. Most csak nyomasztanád vele, inkább várd meg az újévet!

Skorpió

Energikus és fáradhatatlan vagy, úgy érzed, bármire képes vagy, jöhetnek a nehezebbnél nehezebb feladatok! Oké, most majd kicsattansz az erőtől, de ha így folytatod a hajtást, karácsonyra garantáltan lerobbansz majd…

Nyilas

A mai napod csupa meglepetés lesz! Egy kis ajándék az asztalodon,  cuki üzenetek, meglepi randi este. Nagyon sokan szeretnék, hogy szuper napod legyen és ezért mindent meg is tesznek!

Bak

Egy jelentéktelennek tűnő konfliktusból nagyobb balhé lett, mint gondoltad, és most úgy tűnik, ez akár még a karrieredet is befolyásolhatja. Viszont még mindig nem késő bocsánatot kérned!

Vízöntő

Az egyik barátodnak most nagy szüksége van a segítségedre! Ha a konkrét problémáját nem is tudod megoldani, legalább támogasd és állj ki mellette, már ez is sokat jelent majd neki.

Halak

Szükséged lenne az ünnepek előtt plusz pénzre? Mázli, hogy ma egy kis extra melóval felturbózhatod a fizudat! Oké, teljesen mást terveztél délutánra, de hát valamit valamiért, nem igaz?

Még több

Szépség