Megérkezett az új James Bond első előzetese!

Végre!

Megérkezett az új James Bond első előzetese!

Tegnap hivatalosan is elérkezett az idő, hogy elkezdj elbúcsúzni Daniel Craigtől. Nyugi, nincs semmi baja! Csupán arról van szó, hogy a színész már többször is megerősítette, hogy soha többé nem lesz James Bond, az utolsó 007-es kalandjának érkezése pedig már csak néhány hónap kérdése. Az első néhány felvételt pedig hétfőn tették közzé, a teljes előzetes pedig ma jelent meg.

A beharangozó videó egy kis betekintést nyújt, milyenek lesznek az akciójelenetek, Mr. Bond öltönyei és kocsija, sőt mintha az új Bond-lányokat is felvillantaná pár kép erejéig.

Nincs idő meghalni címre keresztelt filmben egyébként a kedvenc kémeddel már visszavonult ügynökként találkozhatsz újra. Csakhogy nem élvezheti túl sokáig a nyugdíjat, mivel egy régi ismerősének a CIA-től, Felix Leiternek szüksége van a segítségére. Úgyhogy Jamesnek ismét fel kell vennie a harcot a brutális gonosztevők és high-tech kütyük ellen, miközben a 007-es titulust már egy új ügynök vette át. Ennyi derül ki amúgy a trailerből, amit most te is csekkolhatsz:

A franchise 25. részében egy csomó régi ismerős felbukkan majd Daniel Craigen kívül. Így például Léa Seydoux (Madeleine Swann), Ralph Fiennes (M), Naomie Harris (Eve Moneypenny) és James korábbi ellensége, Ernst Stavro Blofeld azaz Christoph Waltz. Az ő trónjára pályázik majd Rami Malek, aki hivatalosan a film főgonoszát alakítja. Rajta kívül Ana de Armas és Lashana Lynch is újonc. Előbbi az ügyeletes Bond-lányt, utóbbi pedig az új 007-est alakítja.

Hogy tetszik a Nincs idő meghalni előzetese?

Még több

Szépség