Kiakadt a net Billie Eilish-re

Egy szó is elég a botrányhoz…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kiakadt a net Billie Eilish-re

Billie Eilish gyanútlanul és önfeledten vendégeskedett Amerika egyik legmenőbb talk show-jában, amikor is megtörtént a tragédia. Mármint nem igazi tragédia, hanem olyan igazi modern, mai, Twitteres tragédia. Jimmy Kimmel ugyanis azt mondta az énekesnőnek, hogy nevezzen meg egy Van Halen tagot, aki erre visszakérdezett, hogy „Kit?”


Az ott ülő közönség persze azonnal kiakadt, de ez semmi nem volt ahhoz képest, amit Billie azóta kap Twitteren. A legtöbb ember azon van felháborodva, hogy mégis hogy lehet az, hogy zenész létére az énekesnő nem ismer egy ilyen legendás zenekart, meg amúgy is mit képzel magáról? Na de gondoljunk bele, hogy ez a lány 17, tehát mégegyszer, TIZENHÉT éves, ráadásul a rockzenéhez semmi köze nincs, szóval miért is kéne ismernie egy 70-es évekbeli heavy metal bandát?!

A kialakult feszült helyzetet, a Van Halen egykori tagja, Wolfgang Van Halen próbálta kicsit lenyugtatni egy Twitter posztban, amiben jó fej módon Billie Eilish mellé állt:

„Ha még nem hallottál Billie Eilish-ről, akkor csekkold le, mert elég király. Ha pedig még nem hallottál a Van Halenről, akkor csekkold őket is, mert ők is elég királyak. A zenének össze kéne hoznia az embereket, nem pedig szétszakítani őket. Hallgass, amit akarsz, de ne haragudj másokra azért, mert nem ismerik a kedvencedet!”

Ez elég cuki volt tőle, ugye? Reméljük, hogy ezután kicsit megnyugszanak a dühös rajongók…

Címkék: Billie Eilish botrány jimmy kimmel talk show van halen

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!