Érdekes dolgot nyilatkozott Leonardo DiCaprio barátnője

Ezzel mindenkit meglepett.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Érdekes dolgot nyilatkozott Leonardo DiCaprio barátnője

Most már két éve, hogy Leonardo DiCaprio Camila Morronéval jár, ami a színész életében viszonylag hosszútávú kapcsolatnak minősül. Abban viszont semmi meglepő nincs, hogy Camila Leo előző barátnőihez hasonlóan modell és a húszas évei elején jár. Na jó, színészkedik is, de még mindig csak 22 éves, ami azt jelenti, hogy közte és DiCaprio közt 23 évnyi korkülönbség van. Mármint, hogy amikor ő megszületett, a színész idősebb volt, mint most Camila. Sőt, abban az évben mutatták be a Titanicot is Leo főszereplésével.

Na de tegyük túl magunkat ezeken a nagy számokon, mert kiderült, hogy Camila is túltette már magát rajta, sőt valójában soha nem is zavarta, bár ettől függetlenül megérti, hogy miért akad ki mindenki a több, mint két évtizednyi korkülönbségen.

Camila a Los Angeles Timesnak beszélt arról, hogy amikor annó Humphrey Bogartról és Lauren Bacallról posztolt, akik közt 25 év különbség volt, egyáltalán nem saját magukra akart utalni. Ezek után pedig megvédte kapcsolatát, mondván, hogy a történelem során számtalan olyan pár volt, akik közt nagy volt a korkülönbség, ami szerinte egyáltalán nem számít.

„Szerintem mindenki járjon azzal, akivel szeretne” – mondta, és hozzátette, hogy szeretné, ha őt is észrevennék, és nem csak az alapján határoznák meg, hogy kivel van együtt.

Egy korábbi Insta-videójában ráadásul arról beszélt, hogy szerinte az embereknek sokkal kevesebbet kellene gyűlölködniük és többet kéne magukkal foglalkozniuk, ami lefordítva valószínűleg annyit jelenthet, hogy mindenki hagyja békén őt és Leót.

Címkék: barátnő camila morrone kapcsolat leonardo dicaprio titok

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Tolvai Reni már sok frizurát és hajszínt kipróbált már, mi pedig összegyűjtöttük a legemlékezetesebbeket.