Ez az influenszer Miley Cyrus húgával jár, miközben férjnél van

Nem teljesen értjük, hogy mi folyik itt…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez az influenszer Miley Cyrus húgával jár, miközben férjnél van

Megvan az az influnszer pár, akik néhány hónappal ezelőtt állítólag csak a hírévért házasodtak össze? Jake Paul és Tana Mongeau esküvőjéről azóta kiderült, hogy egyértelműen szerepet játszott benne a felhajtás, de a Youtuberek akkor még azt mondták, ez nem jelenti azt, hogy ne lennének fülig szerelmesek egymásba.

View this post on Instagram

i’m probably gonna be posting wedding photos longer than we’re married for but i felt like i had to start with these- these photos were taken minutes after someone literally threw an entire drink at us at the fucking altar. obviously, like everything happening at this wedding- that wasn’t apart of my plan (or any ideal for a regular wedding). but somehow amidst all of the chaos and cameras, we grabbed eachother’s faces and the second we both locked eyes and smiled… it made it all better. everything was okay. if not, better. it kinda set the tone for everything we’ll go through together. probably not easy, or conventional, but throughout all of the chaos, if we can just grab eachother, the world stops spinning for a second. i’m never really prepared for what might be thrown at us but i’m happy i get to deal with it with my best friend by my side. it’s a beautiful thing that every single time someone wants to take the power away from us and put us down, we are able to come together and let positivity & love help us power through that. i wouldn’t have wanted to marry you in any other unconventional fucked up way, Jake. I love you. 7.28.19. ❤️ (apologies in advance for the amount of pictures i’ll post over the next week)

A post shared by tanamongeau (@tanamongeau) on

Azóta, ahogy az azért várható volt, egyre kevesebbszer jelennek meg egymás videóiban, mivel kijelentették, hogy offline szeretnének dolgozni a kapcsolatukon. Most pedig Tana, a legújabb posztjában a barátnőjeként mutatott be valakit, aki nem más, mint Miley Cyrus húga, Noah.

A páros akkor találkozott, miután Tana az egyik vlogjában a Lil Xannel (Noah exével) való kapcsolatáról beszélt, és elmondta, hogy szerinte a lány utálja őt. Noah viszont válaszolt az influenszernek, és megnyugtatta, hogy egyáltalán nem úgy van, ahogy gondolja: „lol ez nagyon vicces, egyáltalán nem utállak. Találkozzunk és beszélgessünk arról, milyen szörnyen viselkednek a lányok egymással. Írj rám, Tana!”– tweetelte Miley tesója.

A fanok innentől kezdve nagyon is shippelték a lányokat. Valaki például megkérdezte Tanát, mennyire jó Noah az ágyban, mire a Youtuber csak annyit válaszolt: „nagyon”. De akkor mégis mi a szitu Tana és Jake házasságával? Nos, erre is adott választ a vlogger. Elmagyarázta, hogy Jake-kel nyitott kapcsolatban élnek, bár ez nem a lány ötlete volt, és ha választhatna, akkor nem járnának másokkal. Bár most, hogy Noah-val van, úgy tűnik annyira nem bánja ezt a dolgot…

Címkék: barátnő házas influenszer jake paul miley cyrus noah cyrus tana mongeau

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!