Jason Momoa bocsánatot kért Chris Pratt-től

Folytatódik a tegnapi ügy…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Jason Momoa bocsánatot kért Chris Pratt-től

Tegnap Chris Pratt felnézett az Instagramra, hogy kirakjon egy képet magáról, amint az edzőteremben iszogat, hogy ezzel reklámozza a legújabb projektjét az Amazonnal.

És bár az emberek nagy része Chris izmaival volt elfoglalva, volt valaki, akinek akadt egy kis problémája a poszttal: Jason Momoa.  „Imádlak tesó, de wtf az vizes palack? Nem használunk egyszer használatos műanyagot, könyörgöm!” – írta. Jasonnek amúgy nagyon fontos a környezetvédelem, ezért is fejtette ki a véleményét kommentben a Galaxis őrzőinek sztárja fotója alatt. Csakhogy néhányan kicsit túl erősnek találták a beszólást, így elkerülhetetlenül elkezdett gyűrűzni a dráma, míg végül Chris válaszolt a kollégájának.

 Aquaman! Teljesen igazad van, basszus. Folyton nálam van a hatalmas, literes, többször használatos vizes palackom, sőt még aznap is magammal vittem!! Ha jól emlékszem, valaki a kezembe nyomta ezt a műanyag üveget a fotózás közben, mert nem tudtam, mit kezdjek a kezeimmel. Sosem tudom, mit csináljak a kezemmel! Annyira gáz, de tényleg. Imádlak, haver. Ezt most elrontottam. Nem szeretném, ha az otthonod, Atlantisz tele lenne műanyag szeméttel. Halljátok, gyerekek? Csökkents. Használd újra. Gyűjts szelektíven.”

A vita viszont annyira eldurvult Chris kommentszekciójában, hogy Jason nem elégedett meg a színész jófej válaszával, és inkább egy külön posztban kért tőle bocsánatot.

 „TESÓ, tudod, hogy én és a gyerekeim őrülten szeretünk, és imádunk mindent, amit csinálsz. Sajnálom, hogy ilyen rossz fogadtatása lett annak, amit írtam, nem ez volt a célom. Csak nagyon szenvedélyesen állok ki az egyszer használatos műanyagok ellen. A műanyag palackoknak véget kell vetnünk. Remélem, készítesz egy többször használható vizes palackot az Amazonnak, hogy mind megvehessük. Sokak számára vagy inspiráció, és én egy vagyok közülük. Küldök neked egy Mananalu palackot!”

Szerencsére ez már a rajongókat is megnyugtatta, szóval újra vissza állt az univerzum rendje. Reméljük, Jason és Chris is tovább folytatják a harcot az óceánok megmentéséért!

Címkék: bocsánatkérés Chris Pratt dráma Instagram jason momoa környezetvédelem műanyag műanyag palack

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Tolvai Reni már sok frizurát és hajszínt kipróbált már, mi pedig összegyűjtöttük a legemlékezetesebbeket.