Justin Timberlake nyilvánosan kért bocsánatot feleségétől

Tényleg megbánta, amit tett.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Justin Timberlake nyilvánosan kért bocsánatot feleségétől

Justin Timberlake úgy tűnik nagyon megbánta, hogy néhány héttel ezelőtt részegen együtt lógott filmes kolléganőjével, Alisha Wainwrighttal, a dologból ugyanis hatalmas botrány lett.

Bár a Us Weekly forrása szerint a két színész között semmi nem történt, és tényleg csak egy iszogatós, baráti estét tartottak, az emberek mégis nagyon felháborodtak a képek láttán, amiken Alisha keze Justin térdén van. Az egész sztori igazi elszenvedője azonban egyértelműen Justin felesége, Jessica Biel, akitől férje egy hosszú Instagram posztban kért bocsánatot.

„Próbálom mindig annyira távol tartani magamtól a pletykákat, amennyire csak lehet, de jelen helyzetben egyszerűen muszáj megszólalnom a családom, és azok miatt, akiket a legjobban szeretek. Néhány héttel ezelőtt elég erőteljesen meg lettem valamivel vádolva, amit szeretnék tisztázni. Az ég világon semmi nincs köztem és a kollégám között. Túl sokat ittam, és már nagyon megbántam a viselkedésemet, ráadásul egyáltalán nem szeretnék ilyen példát mutatni a fiamnak!” – mondta a színész, majd így folytatta:

„Szeretnék bocsánatot kérni a csodálatos feleségemtől és a családomtól, hogy ilyen megalázó helyzetbe hoztam őket, de minden erőmmel azon leszek, hogy a lehető legjobb férj és apa legyek!” 

Reméljük, hogy a cuki üzenet láttán Jessica megbocsát Justinnak!

Címkék: bocsánatkérés botrány jessica biel justin timberlake szakítás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!