Hihetetlen cuki dolgot tett Katalin hercegné

Mindenki odáig volt érte, aki ezt látta!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hihetetlen cuki dolgot tett Katalin hercegné

Katalin hercegné a hét elején látogatott el Buckinghamshire-be, a Family Action nevű jótékonysági szervezet karácsonyi eseményére. Vilmos herceg felesége komolyan vette az ünnepi hangulatot, farmerben, zöld pulcsiban és piros kabátban érkezett a hátrányos helyzetű gyerekekhez. A rendezvényen kiderült, ezentúl ő lesz az egyik főtámogató, így nem csoda, hogy az első dolga az volt, hogy bemutatkozzon a résztvevő gyerkőcöknek.

„Mehetünk keresni néhány igazán nagy fenyőt? Lát már valaki olyat, ami tetszik neki? Melyik a legszebb?” – kérdezte a csillogó szemű kicsiktől, majd kézen fogott két kislányt, a többieknek pedig azt mondta, menjenek utánuk.

US Getty Images

Miután megtalálták a legszebb fát, a hercegné forró csokit készített a gyerekekkel, illetve egy kis mályvacukrot is kóstoltak.

„Én is szeretnék egyet, mondjuk egy pinket, az fincsi lesz!” – mondta mosolyogva, majd megkérdezte a 8 éves Aleigha Law-t, hogyan tudta ilyen szépen begöndöríteni a haját. A kislány elárulta neki, hogy fonott hajjal aludt az éjjel.

„Ó, ezt ki kell próbálnom ma este! Remélem, reggelre olyan lesz a hajam, mint a tiéd!” – válaszolta kedvesen a hercegné, aki láthatóan könnyen megtalálta a közös hangot a kicsikkel.

Nem csoda, hiszen Katalin hercegné mostanra igazán gyakorlott anyukává vált, nagyfia, György herceg már 6 éves, egyetlen lánya, Charlotte hercegnő 4 éves, a legkisebb gyermeke, Lajos herceg pedig 1,5 éves.

Címkék: cuki fotó Instagram karácsony Katalin hercegné királyi család sztori

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Szőke, barna, vörös: melyik hajszín áll legjobban Tolvai Reninek az elmúlt 11 évben?

Tolvai Reni már sok frizurát és hajszínt kipróbált már, mi pedig összegyűjtöttük a legemlékezetesebbeket.