Megkérték Emma Stone kezét!

Hatalmas gyűrűt kapott a pasijától.

Megkérték Emma Stone kezét!

Tavasszal már egyszer felröppent a pletyka Emma Stone eljegyzéséről, ám később kiderült, hogy csak vaklárma volt. Bár a színésznőt tényleg egy jókora gyűrűvel az ujján fotózták le, az csak egy szimpla ékszer volt, semmi több.

Most viszont végre tényleg megtörtént! A színésznő vőlegénye, Dave McCary, Instagramon közölte a nagy hírt egy cuki fotóval. A képen az igazi eljegyzési gyűrű is látható, igaz egy kicsit elmosódva. Emma pedig láthatóan majd kicsattan a boldogságtól.

Dave egyébként a Saturday Night Live egyik írója, és pont ennek a műsornak köszönhetően jött össze Emmával. A páros ugyanis 2016-ban találkozott először a show egyik felvételén, állításuk szerint pedig már az első találkozásukkor különleges kötelék jött létre kettejük között. A pár az elmúlt években csak nagyon ritkán jelent meg együtt, próbálták a bulvárlapoktól elzárva élni az életüket. 2018 augusztusában aztán egy Elle-nek adott interjúban Emma végre nyíltan beszélt a kapcsolatáról.

„Az öregedéssel a gondolkodásom is megváltozott. Soha nem voltam túl gyerekcentrikus, tiniként azt gondoltam, hogy nem fogok férjhez menni és gyerekeim sem lesznek. És most, hogy idősebb lettem, már azt érzem, hogy igenis férjhez szeretnék menni és gyerekekre is vágyom” – nyilatkozta.

Húha… Akkor lehet, hogy hamarosan újabb celebbabának örülhetünk majd?

Még több

Szépség