Őszintén beszélt kapcsolatáról az X-faktor szerelmespárja

Elárulták, hogyan jöttek össze!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Őszintén beszélt kapcsolatáról az X-faktor szerelmespárja

Az idei X-Faktor valószínűleg arról lesz emlékezetes, hogy több szerelmespár is összejött a műsor alatt. Először a két mentor, Puskás Peti és Dallos Bogi „bukott le”, majd kiderült, hogy ByeAlex versenyzője, a 19 éves Manuel, valamint a Take3 lánycsapat tagja, a 16 éves Edina is összejött egymással. A tinik most elárulták, hogyan szerettek egymásba!

„Sokat lógtunk együtt, egyre többször kerestük a másik társaságát. Mégis időbe telt, mire bevallottuk magunknak, mit érzünk egymás iránt, és fel mertünk vállalni egymást” – mesélte a Blikknek a fiú, aki azt is hozzátette, akkor vált nyilvánvalóvá, hogy van köztük valami, amikor ő vigasztalta meg a lányt egy feszültebb pillanatában.

Manuel és Edina a próbákon kívül minden idejüket együtt töltötték, de most, a lány kiesése után se távolodtak el egymástól. Sőt, a srác már szerelme szüleinek is bemutatkozott, akik támogatják a kapcsolatukat.

„Ő az első barátom, akit igazán kedvelek. Már nem kell titkolóznunk” – mondta erről Edina a lapnak.

Manuel édesanyja szintén nyilatkozott, ő azt mondta, az összes anyuka akkor boldog, ha a gyermekét is annak látja. Cuki, igaz?

Címkék: 2019 edina magyar sztárok manuel szerelem take3 vallomás x-faktor

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!