Ez lesz 2020-ban az év színe!

A Pantone végre bejelentette, hogy jövőre melyik árnyalat lesz a legmenőbb. Meg fogsz lepődni!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez lesz 2020-ban az év színe!

Az megvan még, hogy idén mi volt az év színe? 2019-ben a Living Coral, vagyis a korallszín volt a legtrendibb, míg 2018-at az ultraibolya kísérte végig. Jövőre egy sokkal sötétebb és klasszikusabb árnyalat kerül a középpontba. A Pantone ugyanis a gyönyörű kobaltkéket választotta a jövő év hivatalos színévé. Pontosabban a Pantone 19-4052-őt, vagyis a Classic Blue-t nevezte ki, ami szerintük egy univerzális kedvenc.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KAT (@katx3d) on Dec 5, 2019 at 6:03am PST

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Inês Carvalho (@inescontent.cvt) on Dec 5, 2019 at 6:22am PST

A vállalat szerint a szín jelenléte „megnyugtat, magabiztosságot és kapcsolatot teremt.” Míg az idei szín „életvidám volt”, addig a kék „békét és nyugalmat ad az emberi szellem számára.” A kobaltkéket a kommunikációval és a tisztasággal is összekötik. „A hatalmas és végtelen esti égboltra emlékeztet, és arra ösztönöz minket, hogy a nyilvánvaló mögé nézzünk– mondja Leatrice Eiseman, a Pantone ügyvezető igazgatója. Az adott színt egyébként mindig aszerint választják ki, hogy épp mi zajlik a globális kultúránkban az adott pillanatban. A kobaltkék jelenleg a divat, a lakberendezés és a művészetek egyik meghatározó színe.

Neked hogy tetszik?

 

View this post on Instagram

 

Introducing the Pantone Color of the Year 2020, PANTONE 19-4052 Classic Blue, a timeless and enduring blue hue elegant in its simplicity. Suggestive of the sky at dusk, the reassuring qualities of Classic Blue offer the promise of protection; highlighting our desire for a dependable and stable foundation from which to build. As we cross the threshold into a new era, Pantone has translated the hue into a multi-sensory experience to reach a greater diversity of people and provide an opportunity for everyone to engage with the color. We will be tapping into sight, sound, smell, taste, and texture to make the Pantone Color of the Year for 2020 a truly immersive color experience for all. Link in bio to learn more about Classic Blue. #Pantone2020

A post shared by PANTONE (@pantone) on Dec 4, 2019 at 4:28pm PST

Címkék: 20%+20% 2020 színe az év színe classic blue kobaltkék Pantone szín

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szépség

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Hatásos módszerek, ha vékonyabb derék a cél

Szeretnél egy kicsit vékonyodni, formásodni deréktájon? Már mondjuk is, mit kell ehhez tenned!